Γεωργία Αβασκαντήρα για Γιώργο Χρανιώτη: «Μπορεί να τσακωθούμε, να χωρίσουμε και να φύγει από το σπίτι»

Ο Γιώργος Χρανιώτης και η Γεωργία Αβασκαντήρα βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή «Μαμά-δες» στην ΕΡΤ με την Τζένη Θεωνά.

Το ζευγάρι μίλησε ανοιχτά για τη σχέση του και τις αλλαγές μετά τον ερχομό του παιδιού. Η Γεωργία Αβασκαντήρα για πρώτη φορά αποκάλυψε τις περιόδους που έχει χωρίσει από τον ηθοποιό, ωστόσο στη συνέχεια είναι και πάλι μαζί, αφού δεν μπορούν ο ένας χωρίς τον άλλο, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

«Έχουμε μια κινηματογραφική σχέση με την έννοια του ότι θα τα κάνουμε ακραία τα πράγματα. Δηλαδή θα τσακωθούμε και μπορεί να σκεφτούμε να χωρίσουμε, θα απομακρυνθούμε ο ένας από τον άλλον και μπορεί να φύγει ο Γιώργος από το σπίτι ή να φύγω εγώ και να πάω μια βόλτα. Μετά όμως θα γυρίσουμε και θα πούμε ότι δεν γίνεται ο ένας χωρίς τον άλλον. Βέβαια αυτά με το παιδί έχουν λίγο αλλάξει γιατί εμείς μπορεί να το ζούμε έτσι ωραία όλο αυτό αλλά με ένα παιδί αυτό δεν γίνεται, θέλει μια ισορροπία», είπε η Γεωργία Αβασκαντήρα.

Στη συνέχεια αποκάλυψε τον τσακωμό την ημέρα του γάμου τους: «Εμείς μάλιστα, ορίστε που δεν περίμενες ότι θα το πω αυτό γιατί το λέω συνήθως στις φίλες μου, τσακωθήκαμε και την ημέρα του γάμου μας! Όταν το ακούνε μου λένε «μα ποιος τσακώνεται την ημέρα του γάμου του». Εμείς! Όταν συναντηθήκαμε!

Δεν τσακωθήκαμε για να βριστούμε αλλά κάτι μου είχε καθίσει εμένα, ήθελα να έρθει να καθίσει δίπλα μου γιατί έπρεπε να γίνει σωστά αυτό το κάδρο και εμένα εκείνη την ώρα κάπως μου έκατσε. Ο Γιώργος φυσικά δεν έχει πάει και σε γάμους για να ξέρει που να καθίσει», είπε η Γεωργία Αβασκαντήρα στην εκπομπή «Μαμά-δες».

Read More

And More