Γεωργία Καλτσή: «Υπήρξαν στιγμές που κατέρρευσα, στο τροχαίο έφυγε και ένας από τους φίλους μας»

Την Γεωργία Καλτσή υποδέχτηκε η Ελίνα Παπίλα  στην εκπομπή «Είμαστε Μαζί». 

Η νεαρή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη ζωή της με αμαξίδιο αλλά και τη σειρά που συμμετέχει «Στα 4» και προβάλλεται από τον ΑΝΤ1+.

«Εγώ το δέχτηκα γιατί ήταν ρεαλιστική, είναι κομμάτια που τα έχω ζήσει και ήταν πιο οικείο λόγω της κατάστασης ότι βρέθηκα σε αμαξίδιο. Δεν είμαι ηθοποιός και δεν είχα το άγχος του να είμαι εντάξει. Πήγα και το διασκέδασα παρά με τα στάνταρ ενός ηθοποιού που θα θέλει να τον πάρουν και σε άλλη δουλειά», είπε αρχικά η Γεωργία Καλτσή.

Και συνέχισε: «Προφανώς και υπήρχαν στιγμές που κατέρρευσα. Δεν σου επιτρέπεις να πέσεις όταν βλέπεις ότι θα πέσει και ο κύκλος σου. Στο τροχαίο έφυγε και ένας από τους φίλους μας, κινούμαι διαφορετικά, έπρεπε να βρω τα πατήματά μου. Είναι κάποια συμβάντα που σε ταράζουν αλλά δεν με σταμάτησε αυτό. Δεν το πήρα βαριά».

«Το πρώτο πράγμα που μαθαίνεις όταν είσαι σε αμαξίδιο είναι σούζα για να ανέβεις σε πεζοδρόμιο. Η πρόσβαση είναι δύσκολη. Μεγάλωσα στην Ναύπακτο με μια εικόνα ενός ανθρώπου με αμαξίδιο και είχα δει ότι υπήρχε ζωή με αυτό. Είχα αυτή την εκδοχή! Όταν ξύπνησα άκουσα τις εκδοχές ότι πρέπει να είσαι πάντα μαζί με κάποιον. Ερχόμενος ο Μάκης με ένα κάμπριο, να ανεβαίνει και να κατεβαίνει είπα “ουάου”», συμπλήρωσε η Γεωργία Κάλτση.

 



Read More

And More