Γεωργία Μπίκα: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε η 25χρονη – Τι απαντά στο Tlive

Την πόρτα της 6ης τακτικής ανακρίτριας πέρασε σήμερα η Γεωργία Μπίκα. Η 25χρονη σήμερα κοπέλα είχε απασχολήσει το 2022 τη κοινή γνώμη, όταν είχε καταγγείλει ότι είχε πέσει θύμα βιασμού από 27χρονο γόνο γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, κατά τη διάρκεια πρωτοχρονιάτικου πάρτι.

Παρά τα όσα υποστήριξε η 25χρονη που είχε μιλήσει αρκετές φορές για τον καταγγελόμενο από την ίδια βιασμό της, η υπόθεση έκλεισε με βούλευμα του αρμοδίου συμβουλίου Πλημμελειοδικών το οποίο απήλλαξε τον επιχειρηματία. Μάλιστα, η 25χρονη είχε φτάσει μέχρι τον Άρειο Πάγο ζητώντας την αναίρεση του βουλεύματος, με το Ανώτατο Δικαστήριο να απορρίπτει το αίτημά της.

Πώς όμως από θύμα βρέθηκε να κατηγορείται μαζί με ακόμα 4 άτομα για την αρπαγή του διοργανωτή του πάρτι; Σύμφωνα με τον μηνυτή, η αρπαγή έγινε την ημέρα που η Γεωργία Μπίκα κατήγγειλε τον βιασμό της. Μετά από λίγες ημέρες, ο διοργανωτής υπέβαλε την έγκληση για ξυλοδαρμό και αρπαγή.

Τι απαντά η Γεωργία Μπίκα στο T-live

«Από πλευράς μου ξέρω ότι ούτε άρπαξα, ούτε εξύβρισα, γενικά στη ζωή μου δεν ενοχλώ άνθρωπο. Ούτε βρίζω άνθρωπο… Πηγαίνω με τις νόμιμες διαδικασίες» είπε η νεαρή κοπέλα στη Γιώτα Κηπουρού.

Κι ενώ η έγκληση του διοργανωτή αρχικά στρεφόταν μόνο κατά του πρώην εργοδότη της Γεωργίας Μπίκα, μετά από έρευνα της Αστυνομίας η νέα δικογραφία διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία. Τότε ασκήθηκαν ποινικές διώξεις σε τέσσερα ακόμα άτομα, μεταξύ των οποίων και στη Γεωργία Μπίκα. «Η καταγγελία αφορά άλλον άνθρωπο, δεν ξέρω πώς συνδυάζομαι κι εγώ» πρόσθεσε στο T-live η 25χρονη.

Η 25χρονη ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί, εντός του Δεκεμβρίου, λόγω της αποχής των δικηγόρων.

Στο T-live και στην Τατιάνα Στεφανίδου μίλησε ζωντανά ο δικηγόρος της Γεωργίας Μπίκα, κ. Δημήτρης Ραφτόπουλος.

Read More

And More