Γεωργία Μπίκα: Την απαλλαγή του 27χρονου για τον καταγγελλόμενο βιασμό πρότεινε η εισαγγελέας

Πριν από λίγα λεπτά έγινε γνωστό, πως η εισαγγελέας πρότεινε την απαλλαγή του 27χρονου κατηγορούμενου για τον καταγγελλόμενο βιασμό που έκανε στις αρχές του 2022 η 24χρονη Γεωργία Μπίκα σε πολυτελές ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη.

Όπως μετέφερε στο T-live ο δημοσιογράφος Βασίλης Παπαναστασούλης, η πρόταση προς το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης αριθμεί περίπου 60 σελίδες και καταρρίπτονται ένας προς έναν οι ισχυρισμοί της 24χρονης για τα όσα είχε υποστηρίξει για τη νύχτα της Πρωτοχρονιάς.

Οι ισχυρισμοί κρίθηκαν ψευδείς και ελήφθησαν υπόψιν οι μαρτυρίες των συμμετεχόντων στο πάρτι, των εργαζομένων του ξενοδοχείου και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, τα οποία δεν έδειξαν χορήγηση ναρκωτικών ουσιών και κατανάλωση αλκοόλ σε χαμηλά επίπεδα.

Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης έχει την τελική κρίση για το αν ο 27χρονος θα παραπεμφθεί σε δίκη ή θα απαλλαγεί οριστικά από την υπόθεση.

Το χρονικό της υπόθεσης

Η 24χρονη Γεωργία Μπίκα κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού σε σουίτα πεντάστερου ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη, όταν βρέθηκε εκεί μετά το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς, καλεσμένη γνωστού της σε πάρτι για την αλλαγή του χρόνου. Η νεαρή γυναίκα αποφάσισε όχι μόνο να μιλήσει για το βιασμό της και να καταγγείλει τα όσα έγιναν, αλλά βρήκε το θάρρος να το κάνει δημόσια, αποκαλύπτοντας το πρόσωπό της και το όνομά της. 

Read More

And More