Γεράσιμος Γεννατάς για Έρωτα Φυγά: «Δεν μας δόθηκε ποτέ εξήγησε, μείναμε πέντε μήνες χωρίς δουλειά»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» και τον δημοσιογράφο, Αλέξη Μπαρτσώκα παραχώρησε ο Γεράσιμος Γεννατάς.

Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για τα παιδικά του χρόνια, την ανεργία και το #MeToo.

«Αν άλλαζα κάτι από τον εαυτό μου, όταν ήμουν μικρός, θα ήθελα να ήμουν λιγότερο φοβισμένος, Νομίζω πως είμαι ένας απαισιόδοξος άνθρωπος, Δεν μπορώ να πω πως είμαι νέας κάλος ηθοποιός, είμαι κάποιος που αναρωτιέται. Δεν μπορώ να εξηγήσω το ότι δεν έχω κάνει ποτέ σινεμά, συνάδελφοι μου μέσα σε μια τριετία κάνουν δεκαπέντε ταινίες και είναι όλες ίδιες», είπε αρχικά ο Γεράσιμος Γεννατάς.

Όσον αφορά το τέλος της σειράς, «Έρωτας Φυγάς» ο Γεράσιμος Γεννατάς σημείωσε: «Δεν θα έπρεπε να κόβονται σειρές ακόμα κι αν κάνουν 5%. 5% βλέπει μια σειρά; Να τη δει, να ολοκληρωθεί, να τελειώσει. Στον “Έρωτα φυγά” στο Open κάναμε 20% και κόπηκε, γιατί; Για να βάλεις κάτι πιο φθηνό; Τα λεφτά θα μας φάνε ζωντανούς. Δεν μας δόθηκε ποτέ εξήγηση γιατί κόπηκε, μείναμε πέντε μήνες χωρίς δουλειά».

Τέλος αναφέρθηκε και στο κίνημα #metoo λέγοντας: «Το metoo δεν βελτίωσε ουσιαστικά τα πράγματα, είμαστε στο ίδιο σημείο. Αν δούμε το αποτέλεσμα του metoo δεν είναι δικαίωση για τις γυναίκες που έκαναν τις καταγγελίες, υπήρξε το ποτάμι που κύλησε».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164