Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσουμε να ασχολούμαστε με τις υποθέσεις Λιγνάδη και Φιλιππίδη»

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης φιλοξενήθηκε στο Πρωινό, το πρωί της Παρασκευής 3 Δεκεμβρίου. Ο ηθοποιός ρωτήθηκε για τη δήλωση που έκανε πριν από μερικούς μήνες πως «Ούτε οι Λιγνάδηδες, ούτε οι Φιλιππίδηδες είναι απώλεια για το θέατρο».

 «Δεν υπάρχει λόγος να συνεχίζουμε να ασχολούμαστε με αυτά τα πράγματα, έχουν δρομολογηθεί οι εξελίξεις δικαστικά. Αυτό το σχόλιο είχε να κάνει ότι κανένας μας δεν λείπει από το θέατρο, μεμονωμένα και σαν προσωπικότητα, σαν μεγάλος… Λείπουν άνθρωποι του είδους του συγχωρεμένου του Τριανταφυλλόπουλου, που είναι αυτοί που στηρίζουν το θέατρο και εγώ αυτό θεωρώ ότι είναι η πραγματική δύναμη του θεάτρου» ανέφερε αρχικά ο Γεράσιμος Σκιαδεράσης.

Και συνέχισε λέγοντας ότι «δεν χρειάζεται το θέατρο άλλους λαμπερούς ηθοποιούς, για μένα πολύ πιο πολύτιμοι είναι οι γύρω-γύρω και αυτοί που στηρίζουν αυτό το σύστημα. Ο κράχτης είναι για το ταμείο, αλλά για μένα δεν είναι αυτό το θέατρο. Για μένα το θεάτρο είναι πρώτα από όλα μία δουλειά συνόλου, με αυτή τη λογική κανένας δεν είναι αναντικατάστατος. Με αυτή τη λογική δε θα λείψει κανείς».

Read More

And More