Γεράσιμος Σκιαδαρέσης για Μπέσσυ Μάλφα: “Όταν τη φλερτάρουν γίνομαι τούρμπο αλλά δεν το δείχνω”! (βίντεο)

Ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz φιλοξένησε στο Ενώπιως Ενωπίω ο Νίκος Χατζηνικολάου, το βράδυ της Δευτέρας στον Ant1. Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης και η Μπέσσυ Μάλφα,  μοιράστηκαν με τους τηλεθεατές σημαντικές στιγμές της ζωής και της καριέρας τους ενώ η εκπομπή φιλοξένησε αγαπημένους τους φίλους και συνεργάτες που μόνο καλά λόγια είχαν να πουν για εκείνους. 

Ο Νίκος Χατζηνικολάου ρώτησε τους δυο ηθοποιούς πώς είναι η καθημερινότητά τους στο σπίτι…

“Δεν της μιλάω καθόλου της Μπέσσυς στο σπίτι. Είμαι πολύ βαρετός τύπος που δεν μιλάει καθόλου στη ζωή του. Αποφεύγω τις παρέες που θέλουν να λέμε αστεία”, είπε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

Μετά ο Νίκος Χατζηνικολάου πέρασε στο θέμα της ζήλιας…

“Εγώ χαίρομαι πάρα πολύ να τον φλερτάρουν τον Γεράσιμο” είπε η Μπέσσυ Μάλφα. Ενώ ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης είπε πως όταν κάποιος φλερτάρει τη γυναίκα του γίνεται τούρμπο, αλλά δεν το δείχνει. Ο Νίκος Χατζηνικολάου εντυπωσιάστηκε όταν το ζευγάρι του είπε ότι δεν θυμάται πώς έγινε η πρόταση γάμου. Μάλιστα, αποκάλυψαν πως υπήρξε και μια προικοδότηση από το Ναυτικό, από τον πατέρα της της Μπέσσυς κάτι που τους έκανε να το αποφασίσουν. “Είχαμε αποφασίσει ότι θα είμαστε μαζί. Ήταν ήδη έγκυος η Μπέσσυ και κάναμε έναν πολιτικό γάμο στα γρήγορα οι δυο μας και μετά θρησκευτικό”.

 

Read More

And More