Γεράσιμος Σκιαδαρέσης για το Ναυάγιο: «Όλοι με βρίζουν, κάποιος πρέπει να υποστεί αυτόν τον ρόλο»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Ελένη» βρέθηκε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης την Παρασκευή 10/11.

Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για την προβολή που μπορεί να κερδίσει ένας ηθοποιός μέσα από την τηλεόραση, για τον ρόλο που υποδύεται στη σειρά «Το Ναυάγιο».

«Το θέμα είναι να μου αρέσει εμένα. Αν κάνεις κάτι με πραγματική αγάπη είναι βασικό, αλλά κανείς δεν σου εγγυάται ότι θα έχει εμπορική επιτυχία. Θα πρέπει να γίνει μία σωστή διαφήμιση για να έχει επιτυχία μία παράσταση», είπε αρχικά ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

Για την προβολή που μπορεί να κερδίσει ένας ηθοποιός μέσα από την τηλεόραση, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης σχολίασε: «Νομίζω πια έχουν αλλάξει τα πράγματα. Κάποτε η τηλεόραση σου έδινε αυτή την δύναμη, τώρα πια γίνονται πολλές δουλειές και δεν νομίζω ότι η τηλεόραση σου δίνει αυτή τη δύναμη. Υπάρχουν παραστάσεις που έχουν κάνει εξαιρετική επιτυχία χωρίς να έχουν μέσα ηθοποιούς αναγνωρίσιμούς από την τηλεόραση. Δεν νομίζω ότι έχει πια την δύναμη που είχε κάποτε η τηλεόραση στο θέατρο».

Κλείνοντας ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης αναφέρθηκε στον ρόλο του στο «Ναυάγιο» λέγοντας: «Δυστυχώς η εποχή που ζούμε μου έχει δώσει πάρα πολλές πληροφορίες. Δεν χρειάστηκε να ανατρέξω στα πραγματικά γεγονότα, έχω εικόνες από τραγωδίες που συμβαίνουν ανά διαστήματα, στο πώς αντιμετωπίζουν οι υπεύθυνοι. Ήθελα να κάνω κάτι διαφορετικό από πέρυσι. Ήξερα ότι είναι ένας πολύ αρνητικός ρόλος. Ξέρω ότι κουβαλάω αρνητική ενέργεια με την έννοια ότι όλοι με βρίζουν. Δεν πειράζει, κάποιος πρέπει να τον υποστεί αυτόν τον ρόλο».

Read More

And More