Γερμανού για Δημουλίδου: “Εγώ που δεν είμαι μητέρα, δεν θα τολμούσα να κάνω εικασίες για την επιλόχειο κατάθλιψη”

Ο άγριος καβγάς ανάμεσα μεταξύ Γιώργου Λιάγκα και Φαίης Σκορδά με τη Χρυσηίδα Δημουλίδου σχολιάστηκε σήμερα από τη Ναταλία Γερμανού και την ομάδα της στο «Καλύτερα δε γίνεται».

Η παρουσιάστρια τοποθετήθηκε επί του θέματος λέγοντας χαρακτηριστικά: «Το παρακολούθησα την ώρα που συνέβαινε… Δε ξέρω πώς να τη χαρακτηρίσω. Θα την έλεγα έντονη στιγμή. Για εμένα το “εσείς ξέρετε;” που είπε η Φαίη Σκορδά στη Χρυσηίδα Δημουλίδου (για το αν είχε επιλόχειο κατάθλιψη η Καρολάιν) ήταν ολόσωστο. Εγώ προσωπικά που δεν έχω γίνει μητέρα ποτέ στη ζωή μου, δε θα τολμούσα να κάνω εικασίες για το τι είναι η επιλόχειος κατάθλιψη. Ειδικά, όταν απευθύνομαι σε μια γυναίκα που έχει γεννήσει δύο φορές στη ζωή της».

Ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης τόνισε με τη σειρά του, ότι σε αυτά που λέγονται για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά θα έπρεπε να μπαίνει ένα φίλτρο «Αυτά που λες, θα τα έλεγες στη μητέρα της Καρολάιν;». Με τη σειρά του ο Κώστας Τσουρός δε θέλησε να σχολιάσει κάτι παραπάνω από το ότι «έχει μπερδέψει τη μυθοπλασία με την πραγματικότητα».

Δες το σχετικό απόσπασμα.

Read More

And More