Γη της Ελιάς: Η Βασιλική χωρίζει με τον Φίλιππο κι επιστρέφει στο σπίτι της μητέρας της με το μωρό – Όσα θα δούμε απόψε

Η «Γη της ελιάς» έρχεται απόψε στις 21:00, στο MEGA, με μία άφιξη που θα προκαλέσει αναστάτωση στην Αθηνά. Ο Τζον Μακρίδης, τον οποίο υποδύεται ο Απόστολος Γκλέτσος, φτάνει στην Αρεόπολη και από εκείνη τη στιγμή όλα αλλάζουν για εκείνον αλλά και στη ζωή της «αρχόντισσας» της Μάνης.

Παράλληλα, οι ιστορίες όλων των ηρώων εξελίσσονται με πολύ ενδιαφέρον και αγωνία.

Αναλυτικά όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο:

Ο Ισίδωρος αναχωρεί για το Λονδίνο αφήνοντας την Αμαλία μόνη της στις γιορτές. Η Αρετή και ο Τάσος είναι κι επίσημα μαζί, τη στιγμή που η Βασιλική χωρίζει με τον Φίλιππο κι επιστρέφει στο σπίτι της μητέρας της με το μωρό. Ο Λυκούργος και η Χάιδω προσπαθούν να συνετίσουν τον Φίλιππο, αλλά εκείνος είναι αμετάπιστος. Ο Στάθης συνειδητοποιεί ότι η Αριάδνη δεν είναι ερωτευμένη με τον Ορέστη και ψάχνει να βρει ποιος είναι ο άντρας που έχει μπει στη ζωή της. Η Θεοδώρα προχωράει με την έκτρωση και η Μαργαρίτα στέκεται στο πλευρό της. Θυμωμένη από τις εξελίξεις, η Θεοδώρα πιάνει την Ειρήνη και της εξομολογείται πως ο Παρασκευάς τις κορόιδευε και τις δύο.

15 ημέρες αργότερα…

Η Άννα κερδίζει 50.000 ευρώ στο λαχείο και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Ο Τζον Μακρίδης φτάνει στη Μάνη και θαμπώνεται μόλις γνωρίζει την Αθηνά.

Read More

And More