Γιάννα Παναγοπούλου: Αυτό είναι το διπλό όνομα που θα δώσει στον γιο της – «Ήταν αρκετά δύσκολο, ο Θεός μας ευλόγησε»

Για το ταξίδι της μητρότητας αλλά και τις προσπάθειες που προηγήθηκαν μέχρι να γίνει μητέρα, μίλησε η Γιάννα Παναγοπούλου στην εκπομπή Super Κατερίνα.

Όπως ανέφερε η γνωστή ποινικολόγος, δεν έχασε ποτέ την πίστη της, ενώ οι πρώτες στιγμές με το μωρό της «έσβησαν» αρκετές από τις δυσκολίες που βίωσε μέχρι να γίνει μητέρα.

«Ήταν αρκετά δύσκολο, αλλά ο Θεός μας ευλόγησε. Όταν γεννάς και σου βάζουν επάνω στο στήθος αυτό το πλασματάκι, όλες οι δυσκολίες, εξαφανίζονται», εξομολογήθηκε αρχικά η Γιάννα Παναγοπούλου.

«Δεν σκέφτηκα ποτέ να σταματήσω τις προσπάθειές μου. Αν έχεις πίστη στο Θεό και αν πιστεύεις ότι κάποια στιγμή θα γίνεις μάνα, θα τα καταφέρεις. Όταν ανακοίνωσα την εγκυμοσύνη μου στην οικογένειά μου τους το είπα με δάκρυα στα μάτια. Δάκρυα χαράς και ευτυχίας» πρόσθεσε η γνωστή ποινικολόγος.

Για το διπλό όνομα που θα δώσει στον γιο της: «Θα τον ονομάσουμε Αντώνη, το όνομα του πεθερού μου αλλά και Ιωάννη γιατί γεννήθηκε 26 Σεπτεμβρίου που γεννήθηκε είναι η Μετάσταση Ευαγγελιστή Ιωάννη. Προγραμματίζουμε την βάφτιση για μετά το καλοκαίρι», είπε η Γιάννα Παναγοπούλου.

Ενώ ολοκλήρωσε τη συνέντευξή της στέλνοντας την πιο όμορφη ευχή στην Κατερίνα Καινούργιου: «Σου εύχομαι το 2024 να σου φέρει έναν άξιο σύντροφο, στήριγμα δίπλα σου και ένα μωράκι».

Read More

And More