Γιάννα Παναγοπούλου: Η εξομολόγηση για την εγκυμοσύνη της – «Όταν το έμαθα, δεν το πίστευα»

Η γνωστή δικηγόρος, Γιάννα Παναγοπούλου παραχώρησε συνέντευξη στη δημοσιογράφο, Μαρία Βλάχου και στην εκπομπή Super Κατερίνα και μίλησε για την εγκυμοσύνη της και την Τατιάνα Στεφανίδου.

Η Γιάννα Παναγοπούλου, που από μέρα σε μέρα θα φέρει στον κόσμο το μωρό της ανέφερε: «Είμαι πολύ ευτυχισμένη, νιώθω μεγάλη ευλογία και μεγάλη συγκίνηση. Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψω αυτό που βιώνω. Ο Θεός μάς ευλόγησε εμένα και τον σύζυγό μου να γίνω μανούλα».

Στη συνέχεια, η Γιάννα Παναγοπούλου εξομολογήθηκε: «Τη στιγμή που ανακάλυψα ότι είμαι έγκυος, δεν το πίστευα πραγματικά. Έλεγα «είναι αλήθεια;», δεν είχα λόγια. Όσο κι αν κάνεις καριέρα, κάποια πράγματα δεν προγραμματίζονται. Όταν αποφασίζεις να γίνεις μανούλα, δε σημαίνει ότι όλο το σύστημα και όλο το σύμπαν συνωμοτεί στο να γίνει αυτό. Ο Θεός μάς έδωσε αυτό το ανέλπιστο δώρο».

Η γνωστή δικηγόρος αποκάλυψε ότι το φύλο του μωρού που περιμένει είναι αγόρι. «Έχουμε ετοιμάσει το δωμάτιό του και το περιμένουμε με ανοιχτές αγκάλες. Το όνομά του θα είναι Αντώνης» είπε χαρακτηριστικά.  

«Η Τατιάνα Στεφανίδου ήταν ο δεύτερος άνθρωπος που γνώριζε για την ύπαρξη αυτής της εγκυμοσύνης και ήταν βράχος και με στήριζε και μου έδινε δύναμη όταν είχα τις αγωνίες μου. Εκτός από παρουσιάστρια, αυτό που θαυμάζω σε εκείνην είναι ότι είναι μια πολύ δυνατή μητέρα και αξιοθαύμαστη σύζυγος» υπογράμμισε η Γιάννα Παναγοπούλου για την Τατιάνα Στεφανίδου.

Read More

And More