Στο T-live

Γιάννα Παναγοπούλου: Η εξομολόγηση για τον ερχομό του γιου της – Οι αποτυχημένες εξωσωματικές και οι στιγμές ευτυχίας

Η γνωστή ποινικολόγος Γιάννα Παναγοπούλου φιλοξενήθηκε στο στούντιο T-live για έναν πολύ διαφορετικό λόγο από αυτόν που την έχουμε συνηθίσει.

Η Γιάννα Παναγοπούλου σε μία συγκινητική εξομολόγηση μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου για τον ερχομό του γιου της, τις αποτυχημένες εξωσωματικές πριν τον αποκτήσει και τις στιγμές ευτυχίας που βιώνει με τον σύζυγό της Γιάννη, από τον Σεπτέμβριο.

«Η ζωή δεν τα φέρνει πάντοτε όπως τα ονειρευόμαστε. Εγώ είμαι ένας αυτοδημιούργητος άνθρωπος, επιστήμονας, τέλειωσα ένα πανεπιστήμιο, πήγα σε ένα δεύτερο, ολοκλήρωσα την άσκηση αλλά μετά έχεις να κάνεις με ένα ελεύθερο επάγγελμα. Όταν είσαι αυτοδημιούργητος και δεν έχεις τις πλάτες, θέλει πολλή δουλειά για να αποδείξεις και να τα καταφέρεις στον χώρο του ποινικού δικαίου» είπε αρχικά η Γιάννα Παναγοπούλου.

«Επειδή είμαι στρατιώτης, ποτέ δεν το έβαλα κάτω. Πήρα τόσο κίνητρο από την αγάπη του άντρα μου, από το όνειρό μου να δημιουργήσω οικογένεια. Δύο χρόνια προσπαθούσα. Με έπαιρναν από το κέντρο εξωσωματικής, χτυπούσε η καρδιά μου σαν να περίμενα τα αποτελέσματα των Πανελληνίων.  Στο πολλαπλάσιο. Όταν άκουγα ότι το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό, έπεφτα στα τάρταρα. Την επόμενη ημέρα ξυπνούσα και χαμογελούσα» πρόσθεσε επίσης στην Τατιάνα Στεφανίδου.

Δες όλα όσα είπε η γνωστή ποινικολόγος παρακάτω

Read More

And More