Γιάννης Ασκάρογλου: «Είχα άγχος για τη σκηνή του φιλιού με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη»

Σε ένα από τα διαλείμματα των γυρισμάτων του για τις ανάγκες της σειράς «Παράδεισος των κυριών» συνάντησε τον Γιάννη Ασκάρογλου, ο Γιάννης Πουλόπουλος με την κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα».

O Γιάννης Ασκάρογλου, μέσα σε όλα, μίλησε και για την περιβόητη σκηνή με το γκέι φιλί που είχε ανταλλάξει στη σειρά Σέρρες με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη ενώ παράλληλα, αποκάλυψε και το τι συμβαίνει στην προσωπική του ζωή αυτή την περίοδο.

«Είχα κι εγώ λίγο άγχος για τη σκηνή του φιλιού με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη στις Σέρρες, πριν γίνει. Δεν ήταν κάτι που είχα ξανακάνει. Ο επαγγελματισμός και η εμπειρία του Αλέξανδρου βοήθησαν και κύλισαν όλα πολύ καλά και ομαλά. Χάρηκα πολύ που οι Σέρρες θα προβληθούν στο Netflix. Είναι και μια κάποια δικαίωση αυτό» είπε αρχικά ο Γιάννης Ασκάρογλου.

«Είναι αλήθεια ότι κυκλοφορώ με το ποδήλατο. Και ραντεβού όταν έχω, με το ποδήλατο θα πάω. Είναι μέρος του ποιος είμαι εγώ, Αν δεν αρέσει στην κοπέλα το ότι πηγαίνω με το ποδήλατο, μάλλον δε θα της αρέσει και κάτι σημαντικό από εμένα. Αυτή την περίοδο δεν είμαι ερωτευμένος. Μου αρέσει να γνωρίζω ωραίους ανθρώπους» πρόσθεσε.

Read More

And More