Γιάννης Φλωρινιώτης: Η κόρη του αρωματίζει με την κολόνια τον χρυσό τάφο του – «Ερχόμουν και του φώναζα»

Έξι μήνες από τον θάνατο του Γιάννη Φλωρινιώτη και η κόρη του, Αννούλα μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα παρουσιάζοντας στην κάμερα τον χρυσό τάφο του τραγουδιστή.

«Έβαλα πολλή αγάπη και φαντασία για να το φτιάξω. Στην αρχή δεν κρύβω ότι είχα απογοητευτεί γιατί είχα πλησιάσει πολλούς μαρμαράδες, ανθρώπους που κάνουν μνήματα και μου λέγανε: “Δεν γίνονται αυτά που λες, πρέπει να κάνεις κάτι απλό”. Εγώ κάτι απλό δεν κάνω στον μπαμπά μου», είπε η Αννούλα Φλωρινιώτη.

Και πρόσθεσε: «Υπάρχουν στιγμές που θέλω να τον δω, να του μιλήσω. Αρωματίζω το μνήμα με τον κολόνια που επέλεγε για 50 χρόνια», είπε η Αννούλα Φλωρινιώτη.

Σε άλλο σημείο εξέφρασε το παράπονό της καθώς ο πατέρας της δεν «έρχεται» στον ύπνο της: «Δεν έρχεται στον ύπνο μου. Στην αρχή ερχόμουν και του φώναζα “γιατί μου το κάνεις αυτό; Γιατί δεν έρχεσαι να μου μιλήσεις, να μου πεις ότι είσαι καλά;” Κάποιες στιγμές νιώθω έντονα την παρουσία του γύρω μου».

Για τα «σημάδια» μετά τον θάνατο του πατέρα της: «Ένιωσα ένα άσπρο φως να με σπρώχνει και τρόμαξα. Προχθές πάλι που ήμουν ολομόναχη στο σπίτι, στο διπλανό δωμάτιο πέσανε όλα τα παπούτσια από την παπουτσοθήκη», είπε η Αννούλα Φλωρινιώτη. 

 

Read More

And More