Γιάννης Φλωρινιώτης: «Ραγίζει» καρδιές ο γιος του, Νίκος Φλωρινιώτης – «Δεν προλάβαμε να είμαστε εκεί τις τελευταίες του στιγμές»

Ο Νίκος Φλωρινιώτης, ο ένας εκ των δύο γιων του Γιάννη Φλωρινιώτη που πέθανε σε ηλικία 76 ετών, μίλησε στο Πρωινό και στον Γιώργο Λιάγκα για πρώτη φορά μετά τον θάνατο του πατέρα του.

Όπως είπε, όλοι είναι σε άθλια κατάσταση και η αυριανή ημέρα που θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του αγαπημένου καλλιτέχνη θα είναι δύσκολη.

«Ειδικά η αυριανή ημέρα για εμάς θα έχει πολύ πόνο που θα χαιρετήσουμε τον αγαπημένο μας πατέρα. Δύο χρόνια είχε πρόβλημα με την υγεία του. Μέσα μας βαθιά το περιμέναμε» είπε αρχικά ο Νίκος Φλωρινιώτης και τόνισε ότι είναι αλήθεια αυτό που είχε πει ο πατέρας του για το τρίτο εμβόλιο του κορονοϊού.

«Τον είχαμε πάρει σε όλα τα νοσοκομεία, σε όλους τους γιατρούς. Δεν έβρισκαν τι είχε. Ήταν πάρα πολύ χάλια τις τελευταίες ημέρες, δεν μπορούσε να πάει ούτε μέχρι την τουαλέτα. Κάπνιζε πάρα πολύ, έκανε τέσσερα πακέτα τη μέρα. Όταν πήγαινε καλύτερα, άρχισε ξανά και κάπνιζε ενώ έπαιρνε οξυγόνο.

Ειδικά εγώ που τον είδα, τρόμαξα γιατί δεν μπορούσε να πάρει ανάσα. Όμως ήταν καλά, έμπαινε στο Facebook, έκανε like, ανέβαζε τις αναρτήσεις του. Χαιρέτησε την νοσοκόμα κι έπαθε ανακοπή. Έπεσε το οξυγόνο του πάρα πολύ. Σηκώθηκε να πάει τουαλέτα και τον βρήκαν στο πάτωμα. Ήταν διασωληνωμένος, είχε παλμούς, αλλά δεν μας έδιναν πολλές ελπίδες.

Το μόνο που στενοχωρήθηκα, είναι ότι δεν προλάβαμε να είμαστε εκεί τις τελευταίες του στιγμές. Ήθελα να του πω πόσο τον αγαπώ κι ότι αν ξαναγεννιόμουν τον ίδιο πατέρα θα ήθελα. Ήταν τόσο καλός άνθρωπος» ανέφερε συγκινημένος ο Νίκος Φλωρινιώτης.

«Η αυριανή ημέρα ήταν δύσκολη. Είμαστε σε άθλια κατάσταση κι εγώ και τα αδέρφια μου. Ήταν άρρωστος, αλλά δεν το περιμέναμε. Θα μπορούσε να ζήσε λίγα χρόνια ακόμα. «Έφυγε» πολύ ξαφνικά» συνέχισε.

Δες όλα όσα είπε ο Νίκος Φλωρινιώτης στο Πρωινό:

Read More

And More