Site icon TLIFE

Γιάννης Κακλέας: «Ο Καρβέλας περνάει κρίσεις μεγαλομανίας – Η Άννα Βίσση είναι πολύ δοτικός άνθρωπος»

Στις εμπειρίες που αποκόμισε από τη συνεργασία του με τον Νίκο Καρβέλα και την Άννα Βίσση αναφέρθηκε ο Γιάννης Κακλέας, μέσα από τη συνέντευξή του στην εκπομπή «Στούντιο 4», το απόγευμα της Τρίτης 13 Οκτωβρίου 2026.

Ο γνωστός σκηνοθέτης μίλησε για τις παραστάσεις «Δαίμονες» και «Μάλα», φέρνοντας στο φως άγνωστες λεπτομέρειες από τη δημιουργική σύμπραξή τους.

«Ο Νίκος περνάει διάφορες κρίσεις. Πέρα από το ότι περνάει κρίσεις μεγαλομανίας, που εντάξει, έχει τεράστια πλάκα αυτό, είναι και του ύψους και του βάθους. Εκεί που είναι ήσυχος αρχίζει και ωρύεται. Εκεί που περιμένεις να πάθει πλάκα, ξαπλώνει και κοιμάται. Είναι απρόβλεπτος. Αλλά είχαμε βρει ωραία φάση. Είχαμε πει ότι είμαστε, ο ένας εκτιμάει τον άλλον σαν δύο μεγαλοφυΐες. Οπότε καθαρίσαμε», είπε αρχικά ο Γιάννης Κακλέας.

Στη συνέχεια στάθηκε και στις δυσκολίες που αντιμετώπισε η Άννα Βίσση στις απαιτητικές θεατρικές παραγωγές, με ιδιαίτερη αναφορά στη «Μάλα».

«Η Άννα Βίσση, τι τράβηξε η κοπέλα. Σκληρή εμπειρία, ειδικά με τη Μάλα. Στους Δαίμονες ήταν πιο ευχάριστα τα πράγματα, γιατί το είχε ξανακάνει και εγώ πήγα, σκηνοθέτησα τη δεύτερη φορά ζωντανά στο Παλλάς. Στη Μάλα ταλαιπωρήθηκε πάρα πολύ γιατί ήταν το έργο τέτοιο, είχε ολοκαύτωμα.

Είχε πολύ σκληρές σκηνές, αλλά είναι σκυλί. Δηλαδή δεν έχω δει πιο εργατικό πλάσμα από την Άννα στη δουλειά του musical, όπως και στις Καμπάνες του Edelweiss. Είναι εξαιρετική», πρόσθεσε ο σκηνοθέτης.

«Η Άννα είναι πολύ δοτικός άνθρωπος. Ακούει σαν μαθήτρια, δουλεύει, έχει μια φωνή καταπληκτική, έχει υποκριτική δεινότητα. Και ο Νίκος σιγά σιγά, όταν απέκτησε μια εμπιστοσύνη σε μένα, τραβήχτηκε. Άφησε να δουλέψουμε. Οι δουλειές ήταν αξέχαστες μεν, θετικό πρόσημο δε. Ο Νίκος είχε πολύ μεγάλη επιθυμία να βγει και σαν musical ηθοποιός η Άννα. Να αναδειχθεί αυτή της η πλευρά. Ήταν μανιακός σε αυτό και νομίζω τα κατάφερε», κατέληξε ο Γιάννης Κακλέας.

© 2026 tlife.gr