Γιάννης Καλλιάνος για τη σύζυγό του, Χάρις Δαμιανού: «Προφανώς την φλερτάρουν, αλλά δεν ζηλέψω»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Γιάννης Καλλιάνος μαζί με την σύζυγό του, Χάρις Δαμιανού στην εκπομπή «Ελένη» και την δημοσιογράφο, Φωτεινή Λασπά.

Ο γνωστός μετεωρολόγος και η σύζυγός του, μεταξύ άλλων, μίλησαν για τις όμορφες οικογενειακές στιγμές με τον γιο τους Γιώργο, αλλά και για τις ισορροπίες στην σχέση τους. «Φεύγω από το σπίτι στις 8 το πρωί. Η μέρα έχει πολλές στάσεις, να πάω στο γραφείο, να πάω στη βουλή, να πάω στο κανάλι, μετά και επιστρέφω 11 το βράδυ» είπε ο Γιάννης Καλλιάνος.

Η σύζυγός του, Χάρις Δαμιανού, εξομολογήθηκε πως όταν γυρίζει από τη δουλειά, αναλαμβάνει το παιδί, το οποίο εκείνη τη στιγμή έχει ενέργεια ενώ εκείνη την έχει εξαντλήσει.

«Η πιο όμορφη στιγμής της ημέρας για εμένα είναι όταν σπανίως πέφτω για ύπνο νωρίτερα από την Χάρις και τον μικρό και επειδή κοιμόμαστε όλοι μαζί στο κρεβάτι εκείνος παίζει, εγώ όμως και μόνο που νιώθω ότι είμαστε όλοι μαζί νιώθω ευτυχισμένος. Λόγω κούρασης δεν έχω μεγάλα κουράγια για παιχνίδι με τον Γιώργο αλλά προσπαθώ να τα βρίσκω και να κάνουμε βόλτες, να παίζουμε. Φροντίζω τα Σαββατοκύριακα να αφιερώνω περισσότερο χρόνο για να κάνουμε όλοι μαζί πράγματα» σημείωσε ο Γιάννης Καλλιάνος.

Όσον αφορά στις ισορροπίες στην σχέση τους, η Χάρις Δαμιανού σημείωσε: «Μου αρέσει η τάξη και η καθαριότητα μέσα στο σπίτι. Ο Γιάννης είναι πολύ απαιτητικός σε αυτό. Όσον αφορά το θέμα της μαγειρικής και αυτό το θέλει αλλά για εμένα δεν υπάρχει χρόνος για να μαγειρεύω καθημερινά».

«Η Χάρις είναι έντιμη, ειλικρινής και ηθική. Είναι ένας άνθρωπος που δίνεται και δεν κάνει δεύτερες σκέψεις για εκείνη όταν σου μιλάει. Προφανώς φλερτάρουν την Χάρις αλλά δεν μπαίνω στη διαδικασία να ζηλέψω, όπως έκανα παλιά. Είναι χάσιμο χρόνου και ουσίας. Είναι όμορφο να σου πει μια κοπέλα ‘’Γιάννη είσαι πολύ όμορφος, μου αρέσει ο χαρακτήρας σου’’», πρόσθεσε ο Γιάννης Καλλιάνος.

Read More

And More