Γιάννης Καλλιάνος: Η σύζυγός του στην Τατιάνα Στεφανίδου – «Ο πεθερός μου μέχρι που διασωληνώθηκε, μάς μιλούσε»

Η Χάρις Δαμιανού, σύζυγος του Γιάννη Καλλιάνου μίλησε ζωντανά στο T-live και στην Τατιάνα Στεφανίδου, για τον θάνατο του πεθερού της, ύστερα από νοσηλεία στο νοσοκομείο Αττικόν.

Όπως τόνισε η σύζυγος του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και μετεωρολόγος, ο πεθερός της μιλούσε κανονικά μέχρι πριν διασωληνωθεί.

«Ο Γιάννης δεν είναι τρελός, ούτε ακούει λάθος. Ο υπεύθυνος γιατρός που τον παρακολουθούσε, έλεγε ότι πάμε καλά, ότι οι εξετάσεις είναι καλές. Ο αδελφός του Γιάννη, Χρήστος Καλλιάνος, όταν είδε τον πατέρα του, είπε ότι είναι σε σήψη και ότι η κατάσταση είναι αναστρέψιμη αν δεχόταν μία πιο εξειδικευμένη καρδιοαναπνευστική υποστήριξη. Η σήψη είναι μία κατάσταση βαριά και σοβαρή, ακόμα κι όταν λάβει την κατάλληλη φροντίδα ο ασθενής» ανέφερε η Χάρις Δαμιανού.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Ο καθηγητής αρνούνταν ότι ήταν τόσο βαριά η κατάσταση του πεθερού μου κι έλεγε ότι δεν χρήζει περαιτέρω αντιμετώπισης. Ο άνθρωπος δυσπνοούσε, έριχνε οξυγόνο και έδειχνε κορεσμό συνέχεια, κι εμείς ακούγαμε ένα «πάμε καλά». Μέχρι κι εγώ του είπα του Γιάννη: Αφού σου λέει ότι πάμε καλά, ο Χρήστος (αδελφός) ίσως ανησυχεί παραπάνω από ο,τι πρέπει. Το να πεθαίνει ένας άρρωστος, συμβαίνει. Μέχρι και την ημέρα που διασωληνώθηκε, πήγαινε καλά».

«Όλα αρχίζουν και τελειώνουν στον γιατρό. Δε μπορεί κανένας να τον “παρακούσει”. Εγώ μίλησα μία φορά με τον καθηγητή γιατρό, δεν μου μίλησε αγενώς. Το μόνο που τον ρώτησα είναι γιατί κάνει δύσπνοιες ο άνθρωπος και μου απάντησε πως έχουμε κάνει μία πνευμονολογική εκτίμηση και περιμένουμε» σημείωσε επίσης, η Χάρις Δαμιανού στο T-live.

Δες όλα όσα είπε παρακάτω:

Read More

And More