Γιάννης Καλλιάνος – Ξεσπά ο γιατρός αδελφός του στο Tlive: «Ο μπαμπάς μου έφυγε αβοήθητος, ο καθηγητής μας έλεγε ότι θα γίνει καλά»

Όπως έγινε γνωστό το πρωί της Πέμπτης, ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 79 ετών, έχοντας υποστεί πολυοργανική ανεπάρκεια κι ενώ νοσηλευόταν στο Αττικό Νοσοκομείο.

Ο γιατρός αδελφός του Γιάννη Καλλιάνου, Χρήστος Καλλιάνος ξεσπά στο T-live και στη δημοσιογράφο Πόπη Παπαδοπούλου, κατηγορώντας τους γιατρούς για την τραγική κατάληξη.

«Ο μπαμπάς μου έφυγε αβοήθητος με έναν καθηγητή, που μέχρι και τη μέρα που έφευγε, μάς έλεγε ότι είναι καλά και θα πάει στο σπίτι του. Ο καθηγητής που ακρωτηρίασε τη ξηρά γάγγραινα που είχε, με διαβεβαίωνε μέχρι τέλους ότι είναι καλά. Δεν καταλάβαινα αν ήταν αδαής, αν ήταν δόλιος, αν ήταν ηλίθιος… Συνάδελφος πάντως δεν ήταν» είπε ο αδελφός του Γιάννη Καλλιάνου στον Alpha.

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Καλλιάνος, λίγα λεπτά μετά τον θάνατο του πατέρα του δήλωσε στην εκπομπή πως «όλα θα πάρουν τον δρόμο της δικαιοσύνης και οι αρμόδιοι θα μπούνε στη φυλακή. Θα το κάνω για την τιμή του πατέρα μου».

«Όλοι με διαβεβαίωναν ότι ο μπαμπάς πάει καλά, το πόδι πάει καλά και κλείνει η πληγή και θα πάει σπίτι. Με 40, 50 συστολική πίεση που σημαίνει προθανάτια κατάσταση, δεν υπήρχε ουσιαστικά ιατρική παρακολούθηση στον πατέρα μου όπως αυτή ορίζεται από τον όρκο που δίνουμε» συμπλήρωσε ο γιατρός αδελφός του Γιάννη Καλλιάνου στο T-live.

«Η Ελλάδα δεν είναι κράτος πρόνοιας – Ζείτε σε μια χώρα που έχουν καταλυθεί τα πάντα»

«Οι γιατροί δεν έκαναν ό,τι όφειλαν και ό,τι έπρεπε να κάνουν για να του δώσουν το μάξιμουμ των πιθανοτήτων που για εμένα ήταν 10 με 20%, εφόσον η μεγάλη πανεπιστημιακή κλινική έκανε διάγνωση πρώιμα την καταπληξία» πρόσθεσε επίσης ο Χρήστος Καλλιάνος, τονίζοντας σε άλλο σημείο πως η Ελλάδα δεν είναι κράτος πρόνοιας, αλλά μία χώρα που έχουν καταλυθεί τα πάντα.

Read More

And More