Γιάννης Καλλιάνος: «Ούρλιαζε η γυναίκα μου ότι μας κλέψανε» – Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη διάρρηξη στο σπίτι του

Θύμα διάρρηξης ο Γιάννης Καλλιάνος, όπως έκανε γνωστό με ανάρτησή του στα social media, δημοσιεύοντας βίντεο από τις κάμερες του σπιτιού του με τον νεαρό άνδρα που εισέβαλλε στον προσωπικό χώρο όπου ζει με την οικογένειά του.

Ο γνωστός μετεωρολόγος και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας μίλησε στο Live News και στον Νίκο Ευαγγελάτο.

«Σήκωσα το τηλέφωνο και άκουσα τη γυναίκα μου να ουρλιάζει, να κλαίει με λυγμούς και να θέλω 45 με 60 δευτερόλεπτα να καταλάβω τι θέλει να μου πει. Ούρλιαζε και δεν μπορούσα να καταλάβω τι συνέβη, μπήκαν πολλά πράγματα στο μυαλό μου», ανέφερε αρχικά ο Γιάννης Καλλιάνος για την πρώτη του αντίδραση.

Ενδιαφέρον ωστόσο προκαλεί το χρονικό διάστημα το οποίο έμεινε ο διαρρήκτης εντός σπιτιού: «Έμεινε 20 λεπτά μέσα στο σπίτι. Οι αστυνομικοί μου είπαν πως ήταν τεράστιο το χρονικό διάστημα που ο διαρρήκτης έμεινε μέσα, συνήθως κάθονται 2,5 με 3 λεπτά το πολύ», πρόσθεσε ο Γιάννης Καλλιάνος.

«Αυτοί οι άνθρωποι μπαίνουν σε σπίτι πολιτών, τους τα αλωνίζουν, βιάζουν ψυχές και δεν χρειάζεται να το κάνουν δύο και τρεις φορές για να μπουν φυλακή», κατέληξε μιλώντας στο Live News ο Γιάννης Καλλιάνος.

Read More

And More