Γιάννης Καλλιάνος: Συγκλονίζει για τη μάχη του αδερφού του με τον κορονοϊό – Ο απίθανος τρόπος που γνώρισε τη σύζυγό του

Το βράδυ της Τετάρτης, καλεσμένος στα Μεσάνυχτα βρέθηκε ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος. Ο μετεωρολόγος περιέγραψε στην Ελεονώρα Μελέτη τις δύσκολες στιγμές που έζησε η οικογένεια του όταν ο αδελφός του αρρώστησε βαριά από κορονοϊό με αποτέλεσμα να δίνει μάχη για τη ζωή του στην εντατική.

“Ο αδερφός μου το πέρασε πολύ βαριά. Όσο το σκέφτομαι, τόσο περισσότερο στεναχωριέμαι. Ο αδερφός μου είναι γιατρός στην Κύπρο. Ξεκίνησε με ένα μπούκωμα στη μύτη, όχι κάτι ιδιαίτερο. Έχει δυο παιδάκια και η σύζυγός του είναι τώρα έγκυος στο τρίτο. Έκανε πολύ γρήγορα πνευμονία. Τρόμαξα όταν είδα την ακτινογραφία του. Συνέχισε ο πυρετός για πολλές μέρες. Η δύσπνοια συνεχιζόταν, την 10η μέρα που ήταν στο νοσοκομείο με πήραν τηλέφωνο. Ταράχτηκα. Ήταν τρομαγμένος δεν έπεφτε ο πυρετός. Δεν είχε ποτέ ζάχαρο, δεν είχε καπνίσει ποτέ, απλά είχε δέκα κιλά παραπάνω. Μου είπε “Σας παρακαλώ κάντε κάτι, νιώθω τον θάνατο”.

Μέσα στον πανικό μου, δεν ήξερα τι να κάνω και έστειλα μήνυμα στον Υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια να μου δώσει το τηλέφωνο του Σωτήρη Τσιόδρα. Τον πήρα τηλέφωνο 7 η ώρα το πρωί, δεν σεβάστηκα καν την ώρα. Ήταν πολύ ευγενικός. Μου είπαν ότι η κατάστασή του δεν βελτιώνεται. Μετά τις 13 ημέρες ξέφυγε τον κίνδυνο. Κόλλησαν και τα 2 του παιδιά κορονοϊό, ευτυχώς η γυναίκα του που ήταν έγκυος δεν κόλλησε. Ο κορονοϊός “άφησε δώρο” στον αδερφό μου σακχαρώδη διαβήτη και υγρό στην καρδιά. Έχουν αδυνατίσει τα πόδια του, κρέμονται…” εξομολογήθηκε για τον αδερφό του.

 

Για τη σύζυγό του Χάρις Δαμιανού και τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού, ο Γιάννης Καλλιάνος ανέφερε χαρακτηριστικά: “Η πανδημία άλλαξε τα σχέδια μας. Ήταν ευλογία παιδιού να μείνει κατευθείαν έγκυος. Είχαμε αρχίσει να κάνουμε προσπάθειες για να αποκτήσουμε παιδί. Πήραμε ένα τεστ εγκυμοσύνης και βγήκε κατευθείαν θετικό. Ήταν έγκυος. Ήμασταν μαζί δύο χρόνια και κάτι. Ο πατέρας της έπαιζε μπουζούκι σε ένα μαγαζί στην Πλάκα. Σε αυτό το μαγαζί ήμουν θαμώνας. Πήγαινα με την παρέα μου και τραγουδούσα κιόλας. Τα είχαμε βρει με τον πεθερό. Του είπα μια μέρα να πάρω το μικρόφωνο να τραγουδήσω. Ξεκινήσαμε και πάλι μετά από 15 μέρες. Σε κάποια φάση μου λέει “Γιάννη είναι και η κόρη μου εδώ, της έχω πει τα καλύτερα για σένα, να η Χάρις η κόρη μου” και με πήγε να με γνωρίσει. Ανταλλάξαμε τηλέφωνα, ξεκινήσαμε να βγαίνουμε και τα φτιάξαμε.

Γιάννης Καλλιάνος: Δεν θα πιστέψεις πού βρήκε το μονόπετρο για να κάνει πρόταση γάμου στην Χάρις

Περνάει δύσκολη εγκυμοσύνη, είχαμε και τις συγκρούσεις μας αυτή την περίοδο. Ήθελα πολύ να κάνουμε κοριτσάκι, αλλά τελικά είναι αγοράκι. 9 Αυγούστου θα γεννήσει, θα βγει λιοντάρι. Με κέρδισε το ότι είναι ένα πολύ ηθικό άτομο, ήταν ένα παιδί που έχει προσπαθήσει να μορφωθεί στη ζωή του”.

 

Read More

And More