Γιάννης Καλλιάνος – Χαρά Δαμιανού: «Θέλουμε και δεύτερο παιδί» – Τα πρώτα Χριστούγεννα με τον γιο τους

Ο Γιάννης Καλλιάνος και η Χάρις Δαμιανού άνοιξαν το στολισμένο σπίτι τους στην κάμερα του Mega Καλημέρα και μίλησαν στην Ελεονώρα Μελέτη για τη ζωή με το μωρό τους και την επιθυμία για δεύτερο παιδί. Αυτά είναι τα πρώτα Χριστούγεννα με το νέο μέλος της οικογένειας.

«Ξυπνάμε πολύ νωρίς και ιδιαιτέρως η Χάρις γιατί εγώ λείπω πολλές ώρες από το σπίτι. Είναι εξαιρετική μητέρα, άριστη. Έχω να το πω αυτό. Είναι εξαιρετική. Τραβάει το ξενύχτι, τραβάει τα πάντα» είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Καλλιάνος.

Το ζευγάρι αναφέρθηκε στη σχέση του μετά τον ερχομό του γιου τους. «Η σχέση μας έχει αλλάξει και οι ισορροπίες αλλάζουν. Τώρα ήρθε ένα νέο μέλος που χρειάζεται την αποκλειστική φροντίδα και των δυο μας, όμως όταν υπάρχουν θεμέλια στην σχέση το ξαναβρίσκεις» δήλωσε η Χάρις Δαμιανού, με τον Γιάννη Καλλιάνο να σημειώνει πως όταν γεννήθηκε το μωρό έκλαιγε…

Όσο για τη ζωή τους με το παιδί; «Βγήκαμε χθες μια βόλτα και φάνηκε λες και πήγαμε στον πύργο του Άιφελ, δεν ήθελα να γυρίσω σπίτι. Θέλουμε κάποια στιγμή να κάνουμε ένα παιδάκι ακόμα για να έχει αδερφάκι. Ό,τι και να σου φέρει ο Θεός είναι το πιο όμορφο πράγμα».

Read More

And More