Γιάννης Καλλιάνος – Χάρις Δαμιανού: Οι πρώτες δηλώσεις στο T-live μετά τον πολιτικό γάμο τους

Το απόγευμα της Κυριακής, ο Γιάννης Καλλιάνος και η Χάρις Δαμιανού παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στο δημαρχείο της Ηλιούπολης. (Δες εδώ το φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου)

Η πρόταση γάμου έγινε τον περασμένο Νοέμβρη με κοινή επιθυμία και των δυο να πραγματοποιήσουν έναν γάμο χωρίς μέτρα και περιορισμούς. Ωστόσο η είδηση πως η καλλονή δερματολόγος είναι έγκυος στο πρώτο τους παιδάκι τους οδήγησε στην απόφαση να προχωρήσουν στον πολιτικό γάμο με τους δυο τους πως μετά τη γέννηση του παιδιού θα γίνει και ο θρησκευτικός γάμος.

Η κάμερα του T-Live βρέθηκε στο δημαρχείο Ηλιούπολης και εξασφάλισε τις πρώτες δηλώσεις του ευτυχισμένου ζευγαριού. Ήταν άλλωστε ο πρώτος γάμος για το 2021 στην Αθήνα: «Είναι ένα ρεκόρ κι αυτό, όπως ρεκόρ είναι ότι έρχεται κι ένα παιδάκι. Το περιμένουμε προς το καλοκαίρι, να το δούμε και να το αγκαλιάσουμε» είπε ο μετεωρολόγος.

«Ο Γιάννης ήθελε πάρα πολύ τις βέρες… Τις είχαμε παραγγείλει πριν από 10 ημέρες, αλλά δεν πρόλαβαν να έρθουν, αλλά θα τις έχουμε σύντομα. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που έχω τον Γιάννη δίπλα μου, γιατί περάσαμε και λίγο δύσκολες στιγμές με τις ναυτίες και με ό,τι συνεπάγεται το πρώτο τρίμηνο της κύησης. Ο Γιάννης ήταν πάντα δίπλα μου και είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό. Το σημαντικό είναι να έρθει το μωράκι» παραδέχτηκε με τη σειρά της η Χάρις Δαμιανού.

Ο Γιάννης Καλλιάνος δεν έκρυψε την επιθυμία του να έρθει ένα κοριτσάκι.

Δες το βίντεο από το T-Live:

Read More

And More