Γιάννης Καλλιάνος – Χάρις Δαμιανού: «Όταν κάνεις παιδί η σχέση περνάει από πολλά στάδια, υπάρχουν πολλές προστριβές»

Μια κοινή τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησαν στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» ο Γιάννης Καλλιάνος και η Χάρις Δαμιανού. Ο γνωστός μετεωρολόγος και η σύζυγός του μίλησαν για την σχέση τους και για τον ερχομό του γιου τους.

«Μετά τον ερχομό του παιδιού ο χρόνος που έχεις να βρεθείς με τον άνθρωπο σου είναι πολύ λίγος. Παλιότερα φώναζα τον γιο μου Σταμάτη Γονίδη, κοιμάται πολύ αργά. Η μεγαλύτερη προστριβή μας είναι ποιος θα πρωτοκάνει όλα αυτά που έχουμε να κάνουμε μέσα στην ήμερα. Η Χάρις είναι αρκετά γκρινιάρα, όταν νιώθει ότι έχει δίκιο θα στο λέει όλη μέρα», είπε αρχικά ο Γιάννης Καλλιάνος.

«Ο Γιώργος σαν παιδί είναι συνεργάσιμος και συνεννοήσιμος. Όταν κάνεις παιδί η σχέση περνάει από πολλά στάδια, υπάρχουν πολλές προστριβές», προσέθεσε η Χάρις Δαμιανού. «Η Χάρις είναι εγωίστρια, στο τέλος της ημέρας θα τα βρεις με τον άνθρωπο σου», τόνισε ο Γιάννης Καλλιάνος.

Ο Γιάννης Καλλιάνος μιλάει για την γνωριμία με την γυναίκα του και το προξενιό που τους έκαναν.

«Είχα πάει σε ένα μαγαζί στην Πλάκα, και εκεί τραγουδούσε ο πατέρας της συζύγου μου. Εγώ πήγαινα πολλές φορές και μία μέρα ήταν η Χάρις εκεί με τις φίλες της. Εγώ μίλησα στον πατέρα της και μου είπε ότι είναι η κόρη του εδώ, ήθελε να μου κάνει προξενιό. Γνωριστήκαμε με την Χάρι και ανταλλάξαμε τηλέφωνα και από τότε ήρθε ο έρωτας», αποκάλυψε.

 

«Τέσσερα χρόνια είμαστε μαζί. Ήμασταν μαζί 1,5 χρόνο και η Χάρις έμεινε έγκυος με την πρώτη προσπάθεια, ήρθε πολύ εύκολα το παιδί. Νιώθω ακόμα κουρασμένος για να μεγαλώσουμε και άλλο την οικογένεια μας, άλλα θα το θέλαμε. Όλα τα Χριστούγεννα όταν έχεις το παιδάκι σου είναι πανέμορφα», συνέχισε ο Γιάννης Καλλιάνος.

Read More

And More