Γιάννης Κότσιρας στο Στούντιο 4: «Αν έχει δουλέψει ως σερβιτόρος, όλα τα υπόλοιπα σου φαίνονται τίποτα»

Ο Γιάννης Κότσιρας βρέθηκε καλεσμένος το μεσημέρι της Τετάρτης στο «Στούντιο 4» της ΕΡΤ. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης μίλησε για τις συνεργασίες του στον χώρο της μουσικής αλλά και τις δουλειές που έκανε πριν να γίνει τραγουδιστής.

«Όταν έχω δουλέψει με μεγάλους καλλιτέχνες, όπως η Αλεξίου, ο Μητροπάνος, με τον Νταλάρα, τον Μικρούτσικο και βλεπεις ότι αυτοί οι άνθρωποι πατάνε απόλυτα στο πάτωμα και δεν την έχουν ακούσει, εσύ τι θα πεις “Α εγώ είμαι κάποιος;”. Αν έχει δουλέψει ως σερβιτόρος, όλα τα υπόλοιπα σου φαίνονται τίποτα. Δούλεψα κάνα χρόνο, είναι μεγάλη δουλειά. Ακόμη τη θυμάμαι με… τρόμο. Από τα πιο δύσκολα πράγματα που έχω κάνει» αποκάλυψε ο Γιάννης Κότσιρας.

«Δεν άνηκα στην κατηγορία του έντεχνου και της κουλτούρας. Τα μαλλιά είχαν μια εντεχνίλα! Εμένα μου αρέσουν τα καλά τραγούδια, δεν μου αρέσει το ντύσιμο. Αν θες να βαφτίσεις ένα τραγούδι ροκ στην Ελλάδα, βάλε μια ηλεκτρική κιθάρα, αν το θες λαϊκό βάλε ένα μπουζουκάκι. Το “Τσιγάρο” το λέω χασάπικο και είναι λαϊκότατο. Το να βάλεις ένα μπουζουκάκι σε τραγούδι που είναι από τη φύση του ποπ ή τουρκοφόλκ, και σμυρνεϊκή λύρα να τους βάλεις λαϊκοπόπ θα είναι πάντα» ανέφερε επίσης ο τραγουδιστής στη συνέντευξή του.

 

Read More

And More