Στο T-live

Γιάννης Ξανθόπουλος: Νέα ντοκουμέντα από το θανατηφόρο τροχαίο – Φωτογραφίες σοκ από τα «σμπαραλιασμένα» αυτοκίνητα

Νέα ντοκουμέντα της μοιραίας βραδιάς φέρνει στο φως το T-live, τα οποία επιχειρούν να απαντήσουν στα ερωτήματα γύρω από το τι πραγματικά συνέβη στο τροχαίο δυστύχημα στις Αχαρνές στο οποίο εμπλέκεται ο τραγουδιστής Γιάννης Ξανθόπουλος.

Κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν τα δευτερόλεπτα της σύγκρουσης, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας 19χρόνος και να τραυματιστεί άλλος ένας.

Ξαφνικά ένα γκρι όχημα βγήκε από οδό κάθετη στη Δεκελείας. Δευτερόλεπτα αργότερα εμφανίστηκε το αυτοκίνητο του τραγουδιστή. Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε την ώρα που ο Γιάννης Ξανθόπουλος προσπέρασε το γκρι όχημα και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα. Ερώτημα παραμένει αν η προσπέραση έγινε για να αποφευχθεί η σύγκρουση με το συγκεκριμένο αυτοκίνητο .

Από το αντίθετο ρεύμα ήρθε το λευκό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δύο 19χρονοι. Το ρολόι δείχνει 5:13:47. Δευτερόλεπτα πριν τη μοιραία σύγκρουση. Οι δύο νεαροί πήγαιναν στην εργασία τους.

Ο Γιάννης Ξανθόπουλος λόγω του επικίνδυνου ελιγμού φαίνεται ότι έχασε τον έλεγχο και έστριψε απότομα δεξιά, σε μια προσπάθεια να τους αποφύγει. Η σύγκρουση ήταν αναπόφευκτη. Ο ήχος ανατριχιαστικός.

«Το άσπρο αυτοκίνητο είχε στραπατσαριστεί τελείως. Το άλλο είχε γυρίσει ανάποδα με τη μούρη προς τα πάνω. Εκείνη την ώρα είχε δύο πυροσβεστικά που προσπαθούσαν να κάνουν τον απεγκλωβισμό» δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας.

Το αυτοκίνητο του τραγουδιστή συγκρούστηκε με το λευκό αυτοκίνητο. Ο 19χρονος συνοδηγός έχασε τη ζωή του, ενώ οδηγός του λευκού οχήματος και ο τραγουδιστής μεταφέρθηκαν στο ΚΑΤ.

Λίγα δευτερόλεπτα μετά το ατύχημα, βίντεο ντοκουμέντο κατέγραψε το τρίτο αυτοκίνητο που εμπλέκεται στο τροχαίο δυστύχημα, αυτό που βγήκε από την κάθετη στη Δεκελείας οδό.

«Βγήκε ένα αυτοκίνητο από στοπ. Προσπάθησε να το αποφύγει, λόγω της ολισθηρότητας του δρόμου, έχασε τον έλεγχο του δικού του οχήματος, βγήκε στο αντίθετο ρεύμα, και χτύπησε άλλο διερχόμενο αμάξι στο οποίο ήταν δυο επιβαίνοντες στο οποίο ο ένας κατέληξε. Είμαστε πολύ άσχημα όλοι. Ο Γιάννης δεν έτρεχε, γύρω στα 50 χιλιόμετρα ήταν. Δε τρέχει γενικά. Επειδή δεν το ακούμπησε κανείς αυτό το αυτοκίνητο εξαφανίστηκε. Και τώρα το ψάχνουμε» υποστηρίζει το περιβάλλον του Γιάννη Ξανθόπουλου.

Η Ρένα Κουνελιώτη εξασφάλισε φωτογραφίες και βίντεο ντοκουμέντα. Όπως θα δεις, τα Ι.Χ. είναι «σμπαραλιασμένα» και είναι απορίας άξιον πώς βγήκε ζωντανός ο οδηγός. 

Read More

And More