Στο T-live

Γιάννης Ξανθόπουλος: Ο πατέρας του για πρώτη φορά στην κάμερα του Tlive – «Το παιδί μου είναι χάλια, του μίλησε ο πνευματικός»

Σε κακή ψυχολογική κατάσταση είναι ο τραγουδιστής Γιάννης Ξανθόπουλος, μετά την εμπλοκή του στο τροχαίο στις Αχαρνές, με θύμα έναν 19χρονο. Ο πατέρας του μίλησε για πρώτη φορά στην κάμερα του T-live, αποκαλύπτοντας ότι προσπάθησε να επικοινωνήσει με την οικογένεια του νεαρού που έχασε τη ζωή ωστόσο δεν τα κατάφερε.

«Το παιδί μου είναι χάλια, είναι άσχημη η κατάστασή του. Έχει ψυχολογικά προβλήματα. Ο πνευματικός ήρθε στο σπίτι και του μίλησε. Το παιδί δεν είναι καθόλου καλά. Πονάει… Πονάει… Ήταν μεγάλο σοκ. Τι να λέει… Λυπάται τόσο πολύ που σκοτώθηκε το παιδί. Κρίμα, κρίμα το παιδί που χάθηκε…» ανέφερε ο πατέρας του Γιάννη Ξανθόπουλου στην Πόπη Παπαδοπούλου.

«Ήρθε ο πνευματικός να του μιλήσει γιατί είναι πολύ πεσμένο το παιδί. Δεν είναι καθόλου καλά. Φοβάμαι, πώς να μην φοβάμαι; Είναι το μικρότερο παιδί μου. Δε μπορεί να κοιμηθεί» πρόσθεσε ο πατέρας του Γιάννη Ξανθόπουλου, ο οποίος αποκάλυψε ότι προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον πατέρα του 19χρονου που έχασε τη ζωή του, αλλά η επικοινωνία δεν κατέστη εφικτή.

Στη συνέχεια, ο πατέρας του Γιάννη Ξανθόπουλου δήλωσε: «Το παιδί μου δε φταίει, ούτε έτρεχε… Πήγε να αποφύγει τη σύγκρουση. Να τι έπαθε…» ενώ αναφέρθηκε και στον οδηγό που παραβίασε το STOP, αναγκάζοντας τον τραγουδιστή να μπει στο αντίθετο ρεύμα: «Έκανε στο παιδί μου τόση ζημιά».

Read More

And More