Αποκλειστικό T-Live

Γιάννης Ξανθόπουλος: Βίντεο ντοκουμέντο από το θανατηφόρο τροχαίο που ενεπλάκη – Έτσι έγινε το δυστύχημα

Σε θανατηφόρο τροχαίο ενεπλάκη ο Γιάννης Ξανθόπουλος, ο νεαρός τραγουδιστής που διαγωνίζεται στο J2US. 

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, το τροχαίο έγινε στην οδό Δεκελείας στις Αχαρνές, όταν το τζιπ του Γιάννη Ξανθόπουλου συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο νεαροί ηλικίας 19 ετών.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την Τροχαία, ο νεαρός καλλιτέχνης φέρεται να οδηγούσε με αυξημένη ταχύτητα, μπήκε στιγμιαία στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, την ώρα που αυτοκίνητο από κάθετο δρόμο, παραβιάζοντας το STOP και πετάχτηκε μπροστά του, με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να επανέλθει στο δικό του ρεύμα και να συγκρουστεί με το αυτοκίνητο των δύο νεαρών. Διάβασε εδώ όλο το ρεπορτάζ

Στο ΚΑΤ ο Γιάννης Ξανθόπουλος

Ο τραγουδιστής, σύμφωνα με πληροφορίες του T-live, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ΚΑΤ με εκδορές και προσπαθεί να συνέλθει από το σοκ.

Η Ρένα Κουβελιώτη εξασφάλισε για την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου αποκλειστικό βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή του τροχαίου.

Συγγενείς και συνεργάτες του 19χρονου που άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα πενθούν την απώλεια του συναδέλφου τους και προσπαθούν να καταλάβουν τι ακριβώς συνέβη στον τόπο του δυστυχήματος. 

Διάβασε επίσης:

Γιάννης Ξανθόπουλος: Ποιος είναι ο νεαρός τραγουδιστής που συμμετέχει στο J2US που ενεπλάκη σε θανατηφόρο τροχαίο

Read More

And More