Γιάννης Μπέζος για Άρη Σερβετάλη: «Διαφωνώ με αυτό που έκανε»

Ο Γιάννης Μπέζος μίλησε στην Δανάη Μπάρκα και στην κάμερα του Mega σε μια εφ όλης της ύλης συνέντευξη. Ο  γνωστός ηθοποιός αρχικά ξεκαθάρισε τον λόγο για τον οποίο προτιμά να δίνει συνεντεύξεις, ενώ σχολίασε την στάση των συναδέρφων του απέναντι στις κάμερες.

«Βγαίνω στην τηλεόραση όταν έχω κάτι να πω. Δεν θέλω να λέμε ψέματα, σιχαίνομαι τον λαϊκισμό και με ενοχλεί που δουλευόμαστε μεταξύ μας. Έχω δει ανθρώπους που στην προσωπική τους ζωή λένε άλλα και άλλα στην τηλεόραση. Είναι δυνατόν, ενώ γνωριζόμαστε μεταξύ μας, να λέμε άλλα πράγματα; Είναι ψευδές ότι είμαστε όλοι αγαπημένοι» είπε ο Γιάννης Μπέζος στην Δανάη Μπάρκα.

Ο ηθοποιός μίλησε και για τον Άρη Σερβετάλη μετά την απόφασή του να αποχωρήσει από την παράσταση «Ρινόκερος» λόγω… εμβολιασμού.

«Εγώ διαφωνώ με αυτό που έκανε ο Σερβετάλης. Δεν είμαι στη λογική του Σερβετάλη. Αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να τον σταυρώσουμε τον άνθρωπο. Βγαίνει ο καθένας και λέει το μακρύ του και το κοντό του. Δε χρειάζεται όλοι να μιλάνε για όλα», τόνισε  Γιάννης Μπέζος σε συνέντευξή του στην εκπομπή Πάμε Δανάη.

Read More

And More