Γιάννης Μπέζος: Η απάντηση σε όσους τον θεωρούν αυστηρό και απρόσιτο – «Έτσι θέλω να παραμείνω»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Γιάννης Μπέζος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» που βρέθηκε καλεσμένος την Πέμπτη 25/1.

Ο ηθοποιός και πρωταγωνιστής της νέας σειράς του Mega, Famagusta, μίλησε για τον ρόλο του, για τη συνεργασία του με τον Αντρέα Γεωργίου, την τηλεόραση και τις ανθρώπινες σχέσεις.

«Το βρήκα πάρα πολύ ενδιαφέρον, πρώτα πρώτα θεματολογικά. Είναι ένα πολύ μεγάλο θέμα και ευρύτερα εθνικό. Διέκρινα την πρόθεση των ανθρώπων, πως αντιλαμβανόμαστε τι θέλουμε να κάνουμε, είδα στη ματιά τους ένα θέμα που τους ενδιαφέρει πάρα πολύ», είπε αρχικά ο Γιάννης Μπέζος και συνέχισε: «Ο Αντρέας είναι ένας άνθρωπος που καταλαβαίνει τι του γίνεται και έχει πάθος και πίστη μεγάλη και αυτοπεποίθηση και εμένα μου αρέσει αυτό πολύ. Το αποτέλεσμα μας δικαιώνει και όλους.

Ο ηθοποιός μίλησε και για τον ρόλο του στη σειρά, όπου υποδύεται τον Αντρέα Σέκερη. «Είναι ας το πούμε παλαιού τύπου άνδρας, “αρχηγός της οικογενείας”, ο οποίος προσπαθεί να δημιουργήσει κλίμα, να κρατήσει ισορροπία, διότι υπάρχει και μια οικογένεια πίσω. Δεν είναι εύκολο αυτό. Θα το δείτε στο επόμενο επεισόδιο, υπάρχουν αναταράξεις», σημείωσε ο Γιάννης Μπέζος.

Όσον αφορά στην έκθεση στην τηλεόραση, ο Γιάννη Μπέζος σχολίασε: «Την πρώτη ευθύνη την έχουν αυτοί που εμφανίζονται, οι ηθοποιοί, οι σκηνοθέτες και οι δημιουργοί, ούτε καν οι σταθμοί. Από τη στιγμή που αποφασίζεις να εκτεθείς, αν θες κάτι ουσιαστικό να πεις πρέπει να προσπαθήσεις γι’ αυτό».

Κλείνοντας ο Γιάννης Μπέζος ρωτήθηκε για όσους τον θέλουν αυστηρό και απρόσιτο και απάντησε: «Θέλω να παραμείνω και αυστηρός και απρόσιτος. Αυτά τα βάζουν κάποιοι που τους αρέσουν, είναι έτοιμοι να υπογραμμίσουν. Έχουμε όλοι γνώμη, χωρίς να έχουμε γνώση. Πανεύκολα βάζουμε ταμπέλες, είμαστε έτοιμοι να χαρακτηρίσουμε. Είναι κι αυτό μες στο παιχνίδι. Γνωριζόμαστε πολύ καλά».

Read More

And More