Γιάννης Μποστάντζογλου: Η συνεργασία του με την Δέσποινα Βανδή στους «Δυο Ξένους» – «Ήταν πολύ φιλική»

Τον Γιάννη Μποσταντζόγλου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και ο δημοσιογράφος Αλέξης Μίχας και ο ηθοποιός μεταξύ άλλων αποκάλυψε τον λόγο που τα τελευταία πέντε χρόνια απέχει από την τηλεόραση, ενώ μίλησε και για την σύντροφο και μητέρα του παιδιού του, Δήμητρα Παπαδήμα.

«Λείπω από την τηλεόραση γιατί δε μου κάνουν προτάσεις και όταν μου κάνουν δε με ενδιαφέρουν. Είναι αμφίδρομο το γούστο. Ξεπερνιόμαστε λίγο λίγο, βγαίνουν νέα παιδιά. Δεν έχω κανένα παράπονο, χορτάτος είμαι. Δε μπορώ να παίζω εγώ μέχρι να γίνω 280 χρονών. Από μέρους μας δεν υπάρχει κανένας ηλικιακός ρατσισμός. Αλλά βλέπεις, ανθρώπους 40 χρονών και κάνουν τους 80αρηδες» είπε ο Γιάννης Μποσταντζόγλου.

«Η συνεργασία στους “Δυο ξένους” ήταν πολύ καλή. Ο Αλέξανδρος Ρήγας με βοήθησε πάρα πολύ. Δεν είναι όλες οι συνεργασίες καλές. Στο “Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή” δε ξέρω γιατί, μαλώνανε τα παιδιά μεταξύ τους και απλώς μια μέρα, μας είπαν “αντίο σας και μην ξανάρθετε”… Με τη Δέσποινα Βανδή είχαμε συνεργαστεί πάρα πολύ καλά. Ήταν πολύ απλή, πολύ επαγγελματίας, φιλική πολύ, καθόλου βεντέτα… Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου είναι εξαιρετική. Είναι από τις αγαπημένες μου ηθοποιούς, ξέρει πολύ καλά τη θέση της, δεν ξεπερνάει τα εσκεμμένα, δεν προκαλεί, βοηθάει…» ανέφερε σε άλλο σημείο ο ηθοποιός για μερικές από τις συνεργασίες που έχει κάνει.

Όσο για τη Δήμητρα Παπαδήμα, ο Γιάννης Μποσταντζόγλου ανέφερε: «Στο πρώτο μου ραντεβού με την Δήμητρα άργησα πολύ. Στεναχωρήθηκα πολύ γιατί την πήρα μετά από καιρό και μου λέει, “παράτα με, με θυμάσαι όποτε θες”. Μετά από καιρό εξομαλύνθηκαν τα πράγματα και μετά ήρθε ο έρωτας. Δε ζηλεύω πια τη Δήμητρα, ούτε εκείνη νομίζω πια. Δεν υπάρχει λόγος. Αυτά είναι ανησυχίες νέων και αβέβαιων ανθρώπων.

Έχει απορρίψει όλες τις προτάσεις γάμου που της έχω κάνει. Κάποια στιγμή, μου έκανε και εκείνη πρόταση γάμου και της είπα ότι τώρα δε θέλω εγώ. Αυτή εν τω μεταξύ θέλει να κάνουμε κοινωνικό γάμο και εγώ της λέω να πάμε να κρυφτούμε οι δυο μας σε κανένα δημαρχείο. Θα της ξαναέκανα πρόταση γάμου, γιατί όχι; Την αγαπάω τη Δήμητρα. Είναι ο άνθρωπος της ζωής μου. Έχουμε περάσει και κόντρες και διαολιές».

Read More

And More