Γιάννης Μπούτος για Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν πιστεύω ότι δεν με ήξερε, έχω παραστεί 4 φορές στην εκπομπή της»

Ο Γιάννης Μπούτος μίλησε στην κάμερα του «Γεια σου» και στον Ισίδωρο Φίκαρη για την Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια πρόσφατα αναρωτήθηκε στον αέρα της εκπομπής της «γιατί ο Γιάννης Μπούτος έχει άποψη για όλα και όλους»

«Δεν έχω άποψη για όλα, έχω άποψη για κοινωνικά θέματα που αφορούν όλους μας. Δεν σημαίνει ότι για να έχεις άποψη για όλα πρέπει να κάνεις 15 χρόνια παρουσίαση. Τη γνώμη μου την εξέφραζα κι όταν ήμουν σε εκπομπή και είμαι ένας άνθρωπος που όταν θέλω να εκφράσω κάτι, θα το κάνω. Δεν έχω άποψη για όλα, δε θα βγω να πω για πολιτικά ας πούμε αλλά πράγματα στα οποία που συμπεριλαμβανόμαστε, πρέπει να σταθούμε» είπε αρχικά ο Γιάννης Μπούτος.

Και συνέχισε: «Δεν πιστεύω ότι η Κατερίνα Καινούργιου δε με ήξερε. Για το Καλοκαίρι Yes συζητούσαν πάνω από μήνα. Το τελευταίο διάστημα ήταν από τα μόνα θέματα που τους απασχολούσαν στην εκπομπή. Συν τις άλλοις, έχω παραστεί πάνω από 4 εκπομπή της. Αλλάζω συνέχεια look και μπορεί να μην με θυμάται. Μου έστειλε ένα προσωπικό μήνυμα ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα μαζί της και της απάντησα ούτε εγώ».

Σου θυμίζουμε ότι ο Γιάννης Μπούτος συμμετείχε το καλοκαίρι στο πάνελ της εκπομπής του Open ενώ έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από το GNTM.

Read More

And More