Site icon TLIFE

Γιάννης Πάριος για Χάρη Βαρθακούρη: «Είναι πολύ μεγάλος τραγουδιστής, αλλά άτυχος»

Μια έκπληξη είχαν ετοιμάσει σήμερα στην εκπομπή «Πρωινό» με αφορμή την εμφάνιση του Χάρη Βαρθακούρη.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του καλλιτέχνη, έπαιξε ένα μικρό βίντεο με τον πατέρα του, Γιάννη Πάριο, ο οποίος μίλησε για τον γιο του.

Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο ταλαντούχος ερμηνευτής δεν έκρυψε τη συγκίνηση του μιλώντας τόσο για το ταλέντο που φέρει ο γιος του όσο και για την διάθεση της μικρής του εγγονής να ακολουθήσει, επίσης, το επάγγελμα του.

«Σαν πατέρας είμαι “κορόιδο”, με την καλή έννοια όμως. Αγαπάω τα παιδιά μου, όπως τα αγαπάει κάθε πατέρας. Τα λατρεύω, μάλλον. Ο Χάρης είναι πολύ μεγάλος τραγουδιστής, αλλά είναι άτυχος. Έχει πατέρα τον Πάριο, δυστυχώς», παραδέχτηκε αρχικά ο ίδιος.

Και πρόσθεσε: «Γιατί θα αρχίσουν να λένε “εντάξει, σαν τον Πάριο δεν είναι”. Είναι, όμως, καλύτερος, σας το λέω εγώ. Χαίρομαι γιατί βλέπω τον γιο μου να με φέρνει κάποια χρόνια πίσω, τότε που τραγουδούσαμε οι δυο μας το “Πιο καλή η μοναξιά” και ήταν στην ηλικία της εγγονής μου».

«Μια συμβουλή θέλω μόνο να πω και στους τέσσερις. Να μοιάσουν των παππούδων τους. Και οι εγγονές και οι γιοι μου. Είδες τι κάνει το DNA, ε; Έβγαλε και άλλη» συμπλήρωσε, φορτισμένος συναισθηματικά, ο Γιάννης Πάριος.

© 2026 tlife.gr