Γιάννης Πλούταρχος: «Είναι στο χέρι των παιδιών μου το αν θα πετύχουν» – Η αποκάλυψη για την ηλικία του

Στο αεροδρόμιο συνάντησε τον Γιάννη Πλούταρχο ο Γρηγόρης Μπάκας με την κάμερα της εκπομπής «Πρωινό». Ο αγαπημένος τραγουδιστής αποκάλυψε τα σχέδιά του για τα Χριστούγεννα, ενώ μίλησε και για τα πέντε του παιδιά που φαίνεται να έχουν κληρονομήσει το ταλέντο του στη μουσική.

«Θα πάρω όλη την οικογένεια και θα πάμε στην Κρήτη, στο Ηράκλειο για τα Χριστούγεννα. Νομίζω ότι είμαστε πολύ τυχεροί άνθρωποι που κάνουμε ταξίδια και είμαστε μέσα στη χαρά του κόσμου. Θα έχουμε και παράπονο; Προς Θεού» ανέφερε αρχικά ο Γιάννης Πλούταρχος και πρόσθεσε, «Η υγεία είναι πάνω από όλα. Από το 2023 δε θέλω να αφήσω τίποτα. Θέλω να τα κρατήσω όλα ως ανάμνηση, να παραδειγματίζομαι από τα κακώς κείμενα, και από τα καλώς κείμενα να φροντίζω να γίνουν ακόμα καλύτερα».

Σχετικά με τα παιδιά του, ο Γιάννης Πλούταρχος εξομολογήθηκε: «Έχω πέντε παιδιά με την ίδια γυναίκα. Κάθε παιδί έχει το χάρισμά του και τη δική του προσωπικότητα. Στην αρχή, και με την Κατερίνα και με τον Γιώργο είχα την ανησυχία για το αν θα πρέπει να ακολουθήσουν το δικό μου επάγγελμα. Παρατηρούσα τα παιδιά πως εξελίσσονται και από εκεί έκρινα κι εγώ ο ίδιος ότι, ναι, μπορούν να το δοκιμάσουν. Το αν θα πετύχουν, είναι μάλλον στο χέρι τους. 

Ο Γιώργος έχει ξεκινήσει πάρα πολύ καλά. Εύχομαι να προχωρήσει και να κάνει καριέρα. Ακόμα δεν έχει κάνει. Τώρα ξεκίνησε. Δεν έχω πάει κρυφά σε μαγαζί να τον δω. Είμαι προσεκτικός σε σχέση με τα παιδιά, γιατί κάτι που μπορεί να έκανα στον εαυτό μου και πέτυχε, να μη συμβεί το ίδιο με τον Γιώργο και τα υπόλοιπα παιδιά μου. Το κάθε παιδί είναι ξεχωριστό, έχει τη δική του προσωπικότητα και θα δώσει τον δικό του αγώνα».

Τέλος, ο Γιάννης Πλούταρχος αποκάλυψε και την ηλικία του λέγοντας: «Είμαι 53 ετών. Έκλεισα τα 53 μου χθες».

Read More

And More