Γιάννης Πλούταρχος: Η απόφαση που έχει πάρει με τη σύζυγό του και η εξομολόγηση για τα παιδιά του

Πρεμιέρα έκανε σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας την περασμένη Παρασκευή 2/12 ο Γιάννης Πλούταρχος με την Πάολα.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Ελένη” και τη δημοσιογράφο Άννα Πανταζή και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην στάση που ακολουθούν όλα αυτά τα χρόνια με τη σύζυγό του Μαρία, να μην προκαλούν τα φώτα με την προσωπική τους ζωή.

«Κι εγώ και η σύντροφός μου Μαρία έχουμε αποφασίσει να ζούμε χωρίς πολλά φώτα, όταν δε χρειάζονται. Όλοι μαθαίνουμε στην πορεία πώς να είμαστε γονείς. Αυτό που έχουμε μάθει όλα αυτά τα χρόνια μέσα από τα παιδιά μας είναι να είμαστε πιο σοφοί. Μας διδάσκουν πάρα πολλά πράγματα οι καταστάσεις και η οικογένεια γενικώς.

Είναι πράγματα που δεν τα γνωρίζαμε πριν! Και εγώ και η σύντροφός μου κάνουμε πράγματα για τα παιδιά, μιλάμε συνέχεια, είμαστε σε επαφή. Δεν είμαστε χαμένοι μέσα σε ένα σπίτι, αυτό που πιστεύω κάνει κάθε ελληνική οικογένεια» ανέφερε ο Γιάννης Πλούταρχος αποκαλύπτοντας πως η μόνη συμβουλή που τους δίνει πάντα είναι: «Ό,τι κάνουν να είναι δική τους επιλογή. Να μην τους επιβάλλουν πράγματα».

Για τον γιο του Γιώργο Κακοσαίο που σημειώνει εξίσου μεγάλη επιτυχία τα τελευταία χρόνια στον χώρο του τραγουδιού, ο Γιάννης Πλούταρχος είπε: «Είναι κάτι πάρα πολύ όμορφο για μένα το να βλέπω τον γιο μου να ξεκινάει μια καριέρα. Εύχομαι να αγαπήσει και να σεβαστεί τον κόσμο, και να δουλέψει πάνω σε αυτό που έχει επιλέξει να κάνει με σώμα και ψυχή. Τον αγαπώ πάρα πολύ και του εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία».

«Την μπέρδεψα λίγο την γυναίκα μου γιατί ήθελε να πάει να ακούσει τον γιο της αλλά τώρα αναγκαστικά έρχεται στον άντρα της» συμπλήρωσε με χιούμορ σε άλλο σημείο ο Γιάννης Πλούταρχος.

Read More

And More