Γιάννης Πουλόπουλος για δηλώσεις Μαρίας Ιωαννίδου: «Η ομοφυλοφιλία δεν είναι κολλητική ασθένεια»

Η Μαρία Ιωαννίδου έκανες τις νέες της τηλεοπτικές δηλώσεις στην εκπομπή Super Κατερίνα απαντώντας στις αντιδράσεις που προκάλεσε η πρόσφατη τοποθέτηση για την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια. 

«Δεν έχω πρόβλημα με τα ζευγάρια, το θέμα όμως των παιδιών είναι πολύ λεπτό. Εδώ γυναίκες είμαστε και δεν μπορούμε να τα μεγαλώσουμε, πόσο μάλλον αυτοί. Αυτό είπα και αυτό πιστεύω. Τελείωσε, μεγάλη γυναίκα είμαι και είναι η άποψή μου», είπε αρχικά η Μαρία Ιωαννίδου. 

«Με την υιοθεσία συμφωνώ και μάλιστα αν υιοθετούσαν ένα φτωχό παιδί για να το γλιτώσουν από τη μιζέρια του, μπράβο, έτσι ναι, αλλά να υιοθετούν παιδί για να κάνουν την οικογένεια, διαφωνώ. Γούστο μου και καλό είναι να φρενάρουμε κάποια πράγματα», πρόσθεσε στις δηλώσεις της η Μαρία Ιωαννίδου.

Αντέδρασε ο Γιάννης Πουλόπουλος με τις δηλώσεις της ηθοποιού:  «Επειδή έχω λίγο θυμώσει, έχω κουραστεί να ακούω αυτό είναι η άποψή μου. Η κ. Ιωαννίδου αν έλεγε μια ολοκληρωμένη άποψη θα ήταν σεβαστή.

Όμως, το να λες ότι τα παιδιά των ομοφυλόφιλων θα γίνουν κι αυτά ομοφυλόφιλα είναι εντελώς λάθος. Δεν είναι κολλητική ασθένεια, είναι σεξουαλικός προσανατολισμός», είπε ο συνεργάτης της Κατερίνας Καινούργιου.

 

 

 

Read More

And More