Γιάννης Πουλόπουλος: Ξέσπασε στον αέρα της «Super Κατερίνα» – «Ένα χρόνο τώρα με λένε το πλυντήριο του Φιλιππίδη»

Τον συνήγορο του Πέτρου Φιλιππίδη φιλοξένησαν στην εκπομπή «Super Κατερίνα» το πρωί της Παρασκευής 19/1. Με αφορμή την αποκάλυψη που έκανε μια μέρα νωρίτερα ο Ανδρέας Μικρούτσικος για το παράπονο που έχει ο Πέτρος Φιλιππίδης από τις τηλεοπτικές εκπομπές,, ο Γιάννης Πουλόπουλος πήρε τον λόγο ζητώντας από τον δικηγόρο του ηθοποιού να αποκαταστήσει την αλήθεια.

«Επειδή έναν χρόνο τώρα, και το λέω πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση, έχω δεχτεί μηνύματα που με λέγανε το πλυντήριο του Φιλιππίδη και του Λιγνάδη επειδή φιλοξενούσαμε την άλλη πλευρά, σε αντίθεση με άλλες εκπομπές. Και το έχουμε συζητήσει κύριε Δημητρακόπουλε. Ξέρετε ότι πάντα σας φιλοξενούσαμε και είχα την άλλη πλευρά στην εκπομπή» ανέφερε αρχικά ο Γιάννης Πουλόπουλος.

«Γνωρίζετε ότι ο δικηγόρος του κυρίου Φιλιππίδη, πριν από εσάς, δεν επέτρεπε να πει το οτιδήποτε στα Μέσα ενώ συνέχεια τον παίρναμε τηλέφωνο για να έχουμε και τη δική του πλευρά. Κι επειδή εσάς τελικά επέλεξε να τον εκπροσωπήσετε, πάντα σας φιλοξενούσαμε στην εκπομπή. Θέλω να πείτε τι ακριβώς έχει συμβεί σε ό,τι αφορά την εκπομπή. Δε με ενδιαφέρει τι έχει συμβεί στις άλλες εκπομπές.

Εγώ έχω προπηλακιστεί, και το λέω ειλικρινά, κι έχω ακούσει και για την περίπτωση Λιγνάδη, και την περίπτωση Φιλιππίδη ότι είμαι το πληντύριο, εγώ προσωπικά και διαχωρίζω όλους τους υπόλοιπους, δε δέχομαι κανένα παράπονο. Και το λέω με δικό μου παράπονο» πρόσθεσε ο δημοσιογράφος.

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος ο οποίος πράγματι είπε πως η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου φρόντιζε να φιλοξενεί και την πλευρά του ηθοποιού.

Read More

And More