Γιάννης Τσιμιτσέλης: Νέο ξέσπασμα στο «Τι λες τώρα» για την κριτική του Μήτση – «Δε με απασχολεί σαν ύπαρξη αυτός ο άνθρωπος»

Μετά το ξέσπασμα που είχε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram για την κριτική που άσκησε ο Χρήστος Μήτσης σχετικά με την ταινία «The Black Bachelor», ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μίλησε τηλεοπτικά στην εκπομπή «Τι λες τώρα».

«Η κριτική που έχει ασκηθεί και στις τέσσερις ταινίες είναι πάνω κάτω η ίδια. Στο Instagram δεν έχω σχολιάσει ποτέ κριτική του. Τη διαβάζω, την αποδέχομαι και τη βάζω σε ένα συρτάρι. Και τις καλές και τις κακές κριτικές. Τις θάβω ουσιαστικά, δε με απασχολούν» είπε αρχικά ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

«Αυτό που με έκανε να κάνω αυτό το post είναι όλο αυτό το χιουμοράκι ξαφνικά που είναι ανώτερο από το χιούμορ της ταινίας. Ξαφνικά μπλέκει τον covid μέσα στην κριτική του. Για ποιον λόγο; Και με ποιο δικαίωμα; Ποιος του δίνει το δικαίωμα να ασχολείται με τον covid σε σχέση με εμάς; Δηλαδή έπρεπε να πάθουμε covid και να μη βγει η ταινία; Σοβαρά τώρα; Δεν έχει να ασχοληθεί με άλλα πράγματα» συνέχισε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

«Η ταινία δεν γίνεται για τον κ. Μήτση. Εκτός αυτού, αν περάσουμε στο θέμα της κριτικής που είναι άλλο κεφάλαιο, έχει ο καθένας δικαίωμα να πει ό,τι θέλει. Κάθε Bachelor είχε περίπου 240.000 θεατές, αν όλοι αυτοί είναι κάγκουρες, τότε είμαστε όλοι κάγκουρες τι να πω. (…) Δεν είναι εμένα το θέμα μου η κριτική. Αυτή είναι η δουλειά του ας την κάνει. Από εκεί και πέρα έπρεπε να μπλέξει μέσα τον κορονοϊό; Άμα είναι αυτό το “μαύρο χιούμορ” του ας δει την ταινία (…) Δεν με απασχολεί σαν ύπαρξη αυτός ο άνθρωπος για να με κρίνει. Γενικότερα δεν μου αρέσει να με κρίνουν» πρόσθεσε λίγο αργότερα ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Δες όλα όσα είπε στο «Τι λες τώρα»:

Read More

And More