Γιάννης Βαρδής: «Δεν έβαλα ποτέ χρήματα για τον “Άλλον Άνθρωπο” – Η κυρία Φιλοθέη Μωβ διαχειριζόταν το θέμα»

Τον Γιάννη Βαρδή συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» κι εκείνος μίλησε για την επαφή που είχε όλα αυτά τα χρόνια με την κοινωνική κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος» και εξήγησε τι έγινε με τα χρήματα που είχαν μαζευτεί στην κηδεία του πατέρα του, Αντώνη Βαρδή.

Όταν ο Αντώνης Βαρδής έφυγε από τη ζωή, ο Γιάννης Βαρδής μέσω ανάρτησής του είχε ζητήσει αντί στεφάνων να κατατεθούν χρήματα σε έναν λογαριασμό προκειμένου να ενισχυθεί το έργο της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος». Όπως θα δεις στο βίντεο, ο Γιάννης Βαρδής αναφέρει πως δεν γνωρίζει τι έγινε με τα χρήματα αυτά καθώς τη διαχείριση των χρημάτων αυτών είχε αναλάβει η Φιλοθέη Μωβ.

«Η αλήθεια είναι ότι έχουμε βοηθήσει στην κοινωνική κουζίνα “Ο Άλλος Άνθρωπος”, από την πολλή αρχή της. Δε ξέρω αν ο πατέρας μου είχε δώσει λεφτά, αλλά και μετά τον θάνατό του, εγώ πολλές φορές έστελνα φαγητό. Με έπαιρναν διάφορες εταιρείες από διάφορες περιοχές και έλεγαν, “έχουμε έναν τόνο φακές, έναν τόνο ρύζι”, τους έστελνα κατευθείαν στον “Άλλο Άνθρωπο”. Όλα πήγαιναν εκεί.

Από εκεί και πέρα, δεν έχω άλλη επαφή και δε ξέρω τι γινόταν όλο αυτό το φαγητό μετά. Σίγουρα είναι στενάχωρο. Αποδομείται η κοινωνία, τα πιστεύω μας. Ο πατέρας μου βοηθούσε όσο ήταν υγιής, εγώ άρχισα στην πορεία να βοηθάω. Χρήματα δε βάλαμε ποτέ. Δε ξέρω τι είδους βοήθεια πρόσφερε ο πατέρας μου, αλλά εγώ ότι βοήθεια έδινα, ήταν με φαγητό.

Τον έχω γνωρίσει τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο, μου είχε κάνει καλή εντύπωση, όπως σε όλους νομίζω.  Για τα χρήματα που μαζεύτηκαν στην κηδεία του πατέρα μου και θα πήγαιναν εκεί, καλύτερα να ρωτήσετε την κυρία Μωβ. Είχαμε πάρει μια κοινή απόφαση, να δωθούν χρήματα αντί στεφάνων στον “Άλλο άνθρωπο”, αλλά από εκεί και πέρα, εκείνη το διαχειριζόταν αυτό» είπε ο Γιάννης Βαρδής.

Read More

And More