Γιάννης Βαρδής: «Δεν ξέρω γιατί έκανε αυτή τη δήλωση ο Γιώργος Νταλάρας, κάποιος λόγος θα υπήρχε»

Ο Γιάννης Βαρδής μίλησε στο Πάμε Δανάη και στον Αλέξη Μίχα για τις αναμνήσεις με τον πατέρα του, την απώλειά του αλλά και την πρόσφατη δήλωση του Γιώργου Νταλάρα σχετικά με τους καλλιτέχνες και τα προϊόντα που διαφημίζουν.

«Με το δικό μου σκεπτικό είναι πλεονέκτημα το να είσαι παιδί ενός επιτυχημένου πάτερα. Τα τελευταία χρόνια δεν τραγουδάω το “Για μία ζωή θα είσαι εδώ” του πάτερα μου, το έχω προσπαθήσει αλλά δε μου βγαίνει» είπε αρχικά ο Γιάννης Βαρδής.

Στη συνέχεια, ο Γιάννης Βαρδής πρόσθεσε: «Στην πρώτη μου εμφάνιση ήξερα ότι θα κάνω φωνητικά και ο πατέρας μου, μου είπε “σήμερα θα βγεις στην πίστα”. Ήταν άσχημη εμπειρία γιατί δεν ήμουν προετοιμασμένος ψυχολογικά. Ένα πολύ αγαπημένο μου κομμάτι είναι τα “Δύο ψέματα”, νομίζω ότι είναι από τα καλύτερα που έχει γράψει ο πατέρας μου, το ζήλεψα από την πρώτη στιγμή που το άκουσα».

Ο Γιάννης Βαρδής για τον Γιώργο Νταλάρα

«Δεν ξέρω γιατί έκανε αυτήν τη δήλωση ο Γιώργος Νταλάρας (σ.σ. για τους τραγουδιστές και τις διαφημίσεις), κάποιος λόγος θα υπήρχε. Όταν ο πατέρας μου ήταν άρρωστος, ο Γιώργος Νταλάρας ήταν εκεί, είναι οικογένεια για μας», κατέληξε ο Γιάννης Βαρδής.

Η πρόσφατη δήλωση του Γιώργου Νταλάρα: «Σε κάποιες διαφημίσεις, στις στάσεις, είδα κοτόπουλα και κάποια μπιφτέκια που διαφημίζουν πολλοί Έλληνες τραγουδιστές. Κάποιοι από τους Έλληνες τραγουδιστές, που είναι πάρα πολύ διάσημοι και έχουν κάνει μεγάλες καριέρες, είναι θεόφαλτσοι, είναι για γέλια οι φωνές τους».

Read More

And More