Γιάννης Βαρδής για Πάολα: «Έπρεπε εκείνη να επικοινωνήσει μαζί μου, γιατί το γνώριζε πριν καν το μάθω»

Ο Γιάννης Βαρδής φιλοξενήθηκε στο Πρωινό, το πρωί της Τετάρτης 4/5 και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη δικαστική διαμάχη με την  Πάολα, εξαιτίας ενός τραγουδιού του αείμνηστου πατέρα του, Αντώνη Βαρδή.

«Το κομμάτι αυτό το είχε γράψει ο πατέρας μου και το είχε τραγουδήσει ο Νίκος Βέρτης. Το «Περαστική». Έμοιαζε πάρα πάρα πολύ το ρεφρέν του με ένα κομμάτι της Πάολας. Πήγαμε στα δικαστήρια. Μου είπε ο δικηγόρος μου ότι μπορώ να το κατεβάσω και την ίδια μέρα. Μίλησα με μουσικολόγο, έβαλε τα μέτρα κάτω του τραγουδιού, ήταν ακριβώς το ίδιο.

Πέρασαν δύο χρόνια, δεν το κατέβασα το τραγούδι γιατί δεν είχα κάτι με την ερμηνεύτρια. Δεν επικοινώνησα με την Πάολα, εκείνη έπρεπε να επικοινωνήσει μαζί μου γιατί το γνώριζε πριν καν το μάθω εγώ. Μίλησα με την πλευρά της και μου είπαν ότι όντως μοιάζει. Τους έδωσα το δικαίωμα να το διορθώσουν και να το ανεβάσουν αλλιώς. Μου είπαν τότε εντάξει, το κατέβασαν για μία εβδομάδα, υποτίθεται έκαναν κάποιες διορθώσεις και το ανέβασαν ξανά ακριβώς το ίδιο» ανέφερε ο Γιάννης Βαρδής.

Και πρόσθεσε πως «εκεί προχώρησα δικαστικά. Τους έδωσα κάθε επιλογή, δεν το έκαναν. Το δικαστήριο έγινε, δεν βγήκε απόφαση, θεωρούν κάποιοι από την άλλη πλευρά ότι έχει βγει κάποια αθωωτική απόφαση. Δεν ισχύει αυτό. Έγινε ένα λάθος στη δικογραφία, λάθος τίτλου του τραγουδιού. Τότε είπε ο δικαστής ότι δεν μπορεί να κάνει εκδίκαση της υπόθεσης και την άφησε στην άκρη. Ήταν λάθος ο τίτλος από τη δική μας πλευρά».

Read More

And More