Γιάννης Βαρδής – Νατάσα Σκαφίδα: Η αποκάλυψη για την κρίση στον γάμο τους – «Ήταν πολύ δυνατό και δύσκολο»

Ο Γιάννης Βαρδής και η Νατάσα Σκαφίδα παραχώρησαν μια από κοινού συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day» και στη δημοσιογράφο, Ευάννα Ζουμπούρογλου. Μεταξύ άλλων, μίλησαν για τα παιδιά τους, τον αείμνηστο Αντώνη Βαρδή και τη σχέση τους, αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά την κρίση που πέρασαν.

«Ο γιος μας είναι πολύ συνεργάσιμος και ακούει. Η κόρη μας είναι πιο δυναμική και ατίθαση. Όταν ήρθε στον κόσμο ο γιος μας, η κόρη μας φανταζόταν ότι θα μείνει για λίγο στο σπίτι. Η μικρή μας είχε πει εξαρχής ότι δεν θέλει αδελφάκι, οπότε όταν έμαθε ότι είμαι έγκυος της ήρθε λίγο βαρύ. Έχει κάποια ξεσπάσματα θυμού και γενικά δεν θέλει να μοιράζεται τα πράγματά της μαζί του», είπε αρχικά η Νατάσα Σκαφίδα.

«Ο γιος μας, εκτός από το όνομα, μοιάζει πολύ στον παππού του, Αντώνη Βαρδή. Οι πλάκες που κάνει, έχει χιούμορ, οι γκριμάτσες. Κάποιες φορές νιώθω ότι μεγαλώνουμε τον πατέρα μου», πρόσθεσε ο Αντώνης Βαρδής. 

Σχετικά με τη ρήξη που αντιμετώπισαν στη σχέση τους όταν ήρθε στον κόσμο ο γιος τους, η Νατάσα Σκαφίδα αποκάλυψε: «Μέχρι επτά μηνών ο γιος μας ήταν πολύ δύσκολο μωρό. Είχε θέματα με το στομάχι του και στην αρχή αντιμετωπίσαμε πολλά θέματα με αυτό. Αυτή η περίοδος είχε αντίκτυπο και σε εμάς γιατί τρέχαμε κάθε μέρα στους γιατρούς, ήμασταν άυπνοι, δεν σκεφτόμασταν καθαρά. Δεν μπορούσα να διαχειριστώ τις δυσκολίες που αντιμετωπίζαμε με το μωρό, ζήτησα βοήθεια». 

«Ήταν μια περίοδος που τσακωνόμασταν αρκετά, δεν υπήρχε ανοχή. Λέγαμε πράγματα που δεν τα φιλτράραμε. Ήταν πολύ δυνατό και δύσκολο και όταν το ξεπεράσαμε είπαμε ότι θα είμαστε μαζί για πάντα», συμπλήρωσε ο Γιάννης Βαρδής. 

Τέλος, ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στη στιγμή που κατάλαβε πως η Νατάσα Σκαφίδα είναι η γυναίκα της ζωής του και εξομολογήθηκε: «Από την πρώτη στιγμή που γνώρισα την Νατάσα, την ερωτεύτηκα και σκέφτηκα ότι ίσως είναι ο άνθρωπος της ζωής μου. Όταν όμως, έφυγε από τη ζωή ο πατέρας μου, εκεί καταστάλαξα. Η απώλειά του με έκανε να ωριμάσω και να κατασταλάξω». 

Read More

And More