Γιάννης Βαρδής – Νατάσα Σκαφιδά: Η συγκίνηση για την απώλεια του Αντώνη Βαρδή και η επιλόχειος κατάθλιψη

Λίγες ημέρες μετά τη βάφτιση του γιου τους, ο Γιάννης Βαρδής και η Νατάσα Σκαφιδά έκατσαν στον καναπέ της εκπομπής Love It και παραχώρησαν συνέντευξη στην Ιωάννα Μαλέσκου. Το αγαπημένο ζευγάρι μίλησε για την πατρότητα και τη βάφτιση του μικρού Αντώνη, ενώ ο δημοφιλής καλλιτέχνης αναφέρθηκε και στην απώλεια του πατέρα του Αντώνη Βαρδή, την οποία δεν έχει ξεπεράσει ακόμη.

«Έχουμε ταιριάξει από την αρχή, είμαστε πολύ αγαπημένοι. Τα έχουμε βρει, είμαστε μαζί αρκετά χρόνια. Δεν γνώριζα ότι μπορώ να γίνω γονιός, κανείς δεν το ξέρει. Από τη στιγμή που έγινα πατέρας είδα πόσο μου ταιριάζει ο ρόλος και όντως τώρα μετά από κάποια χρόνια θεωρώ ότι είμαι γεννημένος για να είμαι μπαμπάς. Είμαι εξαιρετικά ενεργός, από το πρωί ως το βράδυ.

Τα είχα αφήσει όλα έξω από το κεφάλι μου, αλλά τη στιγμή που είμαστε μέσα στον Ναό μόλις άκουσα το όνομα Αντώνης συγκινήθηκα πάρα πολύ. Ήταν συγκλονιστικό, μοναδικό. Αντήχησε σε όλη την εκκλησία το όνομα του πατέρα μου. Ήταν φοβερό, δεν θα το άλλαζα με τίποτα. Θέλω να πιστεύω ότι βρίσκεται κοντά μας, το εύχομαι, το ελπίζω. Η απώλεια είναι απώλεια, έχουν περάσει σχεδόν 7 χρόνια και δεν το έχω ξεπεράσει. Τον έχω μέσα μου και τον κουβαλάω. Είναι μια πληγή που είναι πάντα ανοιχτή. Γλυκαίνει ο πόνος με τον χρόνο, αλλά δεν αλλάζει» εξομολογήθηκε ο Γιάννης Βαρδής συγκινημένος. 

 

Η Ιωάννα Μαλέσκου ρώτησε την Νατάσα Σκαφιδά και για τις δυσκολίες της δεύτερης εγκυμοσύνης, καθώς όπως είχε αποκαλύψει η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξή της, είχε περάσει επιλόχειο κατάθλιψη: «Ήταν πολύ δύσκολη περίοδος μετά τη δεύτερη εγκυμοσύνη. Έτυχε τότε να χάσω και τον παππού μου, την περίοδο που ήρθε στη ζωή ο γιος μας. Ο Γιάννης ήταν δίπλα μου και αυτό με βοήθησε, ώστε να μπορέσω να το καταπολεμήσω μόνη μου με την οικογένεια μου, χωρίς να χρειαστώ κάτι παραπάνω. Ήταν πολύ υποστηρικτικός σε όλα». 

Read More

And More