Γιάννης Βασιλείου για Έλντα Πανοπούλου: «Είναι μεγάλη γυναίκα, δεν ξέρει τι είναι οικογένεια ενώ εγώ έχω τρία παιδιά»

 Ο Γιάννης Βασιλείου έστρεψε τα βέλη του στην Έλντα Πανοπούλου σε δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού».

Η «κόντρα» τους ξεκίνησε, όταν η γνωστή καλλιτέχνιδα αναρωτήθηκε σε συνέντευξή της αν «είμαστε σίγουροι ότι ο κύριος Βασιλείου είναι ο πατέρας του Γιώργου Αλκαίου;».

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιάννης Βασιλείου είπε για την Έλντα Πανοπούλου: «Υπάρχουν άμυαλοι άνθρωποι, ασέβεια. Δεν μπορεί τώρα η κυρία Έλντα Πανοπούλου να πει πως δεν με ξέρει, αφού έχω κάνει πρωινό μαζί της, πρώτον. Δεύτερον, δεν μπορεί να ξέρει ποιος είναι ο Βασιλείου, ένα καμπριολέ υπάρχει που το ξέρει όλος ο πλανήτης και δεν μπορεί αφού με ξέρει τόσα χρόνια, δεν μπορεί να πει ότι “αναρωτιέμαι αν ο Γιώργος Αλκαίος είναι γιος του Γιάννη Βασιλείου”. Δηλαδή, πού στέκει αυτό το πράγμα; Να κάνει τι;».

Στη συνέχεια, ο Γιάννης Βασιλείου συμπλήρωσε: «Στεναχωρήθηκα για την Έλντα, γιατί είναι μια μεγάλη γυναίκα, μπορεί να μην ξέρει από οικογένεια τι είναι. Εγώ έχω τρία παιδιά, δόξα τω Θεώ. Ήταν λάθος, ήταν grand λάθος και έπρεπε να με πάρει ένα τηλέφωνο να μου πει: “Συγγνώμη, έκανα λάθος”. Όλοι κάνουμε λάθη».

Ακόμη, ο Γιάννης Βασιλείου ρωτήθηκε για τους λόγους που δεν πήγε να δει τον γιο του με την Έλντα Πανοπούλου σε γνωστό νυχτερινό σχήμα που συνεργάστηκαν.

«Γι’ αυτόν τον λόγο δεν πήγα να δω το σχήμα. Είναι ασέβεια να πει τέτοια πράγματα. Το κύριο θέμα ήταν αυτό που είπε: “Είναι ο Γιώργος Αλκαίος ο γιος του Γιάννη Βασιλείου;”. Τη συγχωρώ, αλλά πάρε ένα τηλέφωνο», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Read More

And More