Γιάννης Βασιλώττος: «Δε χτυπάει το τηλέφωνό μου για δουλειές»

Για τα ακατάλληλα μηνύματα που δέχεται στα social media αλλά και τις προτάσεις που δε δέχεται για δουλειά, μίλησε ο Γιάννης Βασιλώττος στην εκπομπή Ι Love Σουκου και τη Νάντια Ρηγάτου ο Γιάννης Βασιλώττος.

«Δέχομαι γυμνές φωτογραφίες στα social media και από γυναίκες και από άντρες, κυρίως από άντρες όμως. Πρώτα στέλνουν τη φωτογραφία και μετά το κείμενο… Απαντάω ένα “έλεος” και συνεχίζω να σκρολάρω. Τι να πω; Όταν είχα σχέση, και το είχα πει, λάμβανα περισσότερα τέτοια μηνύματα. Το απαγορευμένο το θέλουμε και περισσότερο» αποκάλυψε αρχικά ο ηθοποιός

«Δεν έχει χτυπήσει το τηλέφωνό μου για δουλειές για το καλοκαίρι, ακούω συνέχεια φίλους μου – και όχι μόνο – ηθοποιούς να λένε για τις προτάσεις που είχαν. Ρε παιδιά που είναι όλα αυτά τα τηλέφωνα; Δώστε μου κι εμένα ένα τηλέφωνο να χτυπάει. Μάλλον φταίει το ότι δεν είμαι τόσα πολλά χρόνια στο χώρο. Πιστεύω ότι θα έπρεπε να ανακοινώνονται οντισιόν για παντού, κι ας πάρει ο σκηνοθέτης τον κολλητό του να παίξει» είπε σε άλλο σημείο ο Γιάννης Βασιλώττος.

Τέλος, ανέφερε: «Αν ήθελα να κάνω σχέση με πρώην φίλου μου, θα το συζήταγα πρώτα μαζί του. Αν ο κολλητός μου τα έφτιαχνε με μια κοπέλα που με είχε πληγώσει θα ήταν περίεργο, αν ήταν όμως κάποιος που έχουμε απλά μια καλησπέρα, εντάξει…».

Read More

And More