Γιάννης Βασιλώττος: «Δεν καταλαβαίνω γιατί συζητιέται, θα ήταν περίεργο να έχω σχέση με άνδρα;»

Ο Γιάννης Βασιιλώττος μίλησε στο Breakfast@Star για τη συμμετοχή του στον «Παράδεισο των κυριών» αλλά και τις πρόσφατες δηλώσεις τους που παρερμηνεύτηκαν.

Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στην τηλεοπτική του συνεργασία τονίζοντας πως μέσα από την τηλεόραση μπορεί να ζει αξιοπρεπώς με τα χρήματα τα αμείβεται.

«Είναι μία δουλειά που χαίρομαι που την έκανα και συνεχίζω να την κάνω. Είμαι στην τηλεόραση και καλώς ή κακώς η τηλεόραση μπορεί να μας δώσει τα λεφτά που χρειαζόμαστε για να ζήσουμε και μη φανταστείτε ότι έχω μια βίλα που κοστίζει ένα εκατομμύριο. Σε βλέπουν στο δρόμο οι άνθρωποι και νομίζουν πως δεν ξέρεις τι να κάνεις τα λεφτά σου», είπε ο Γιάννης Βασιλώττος.

Σχετικά με τις δηλώσεις του που παρερμηνεύτηκαν, ο ηθοποιός τόνισε πως ελκύεται ερωτικά από γυναίκες ωστόσο: «Μία σχέση με άνδρα δεν σημαίνει ότι είναι ερωτική. Με κάποιους κολλητούς μου λέω ότι είναι σχέση μου. Ο καθένας παίρνει (τις δηλώσεις μου) ράβει κόβει. Δεν καταλαβαίνω γιατί συζητιέται κιόλας. Θα ήταν περίεργο να έχω σχέση με έναν άνδρα;» είπε ο Γιάννης Βασιλώττος. 

Read More

And More