Γιάννης Βογιατζής: «Η γυναίκα μου πέθανε στα χέρια μου»

Ο σπουδαίος ηθοποιός Γιάννης Βογιατζής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Ενώπιος Ενωπιώ” με τον Νίκο Χατζηνικολάου το βράδυ της Πέμπτης 28 Απριλίου. 

Ο Γιάννης Βογιατζής μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή και τη σύζυγό του την οποία όπως είπε λάτρεψε αποκαλύπτοντας ότι άφησε την τελευταία της πνοή στα χέρια του.

«Ευτύχησα να έχω μια σπουδαία οικογένεια. Πάρα πολύ σπουδαία κι από πατέρα, κι από μητέρα, κι από τον αδερφό μου τον Γιώργο που χάσαμε νωρίς και μετά που παντρεύτηκα. Ήμουν ευτυχισμένος. Ποτέ δεν είχα αυτό που έχουν πολύ, δυσκολίες, το δηλητήριο/ Τα είχα λύσει όλα λέγοντας πάντα την αλήθεια. ‘Ημουν ήσυχος, ήρεμος και είναι πολύ απλό πράγμα. Η αλήθεια πραγματικά λυτρώνει.

Η απουσία της γυναίκας μου είναι σημαντική τα τελευταία χρόνια. Πέθανε στα χέρια μου κυριολεκτικά. Έκανα πρόβα και παράσταση την ίδια μέρα γιατί ήξερα ότι αυτό ήθελε και αυτό ήθελε για μένα όχι μόνο για την ίδια. Με στήριζε πάντα. Αν δεν είχα αυτή τη γυναίκα, ίσως να μην είχα κι αυτή, την όποια, καριέρα έκανα. Νομίζω ότι τώρα πια που είμαι κι εγώ σε μια ηλικία που θα πάω να τη βρω… Με όλη μου την αγάπη και το σεβασμό στο όνομά της γιατί υπήρξε μια κυρία ανεπανάληπτη. Θα υπάρχουν πολλές κυρίες όμως εγώ, μια γνώρισα και μια λάτρεψα» είπε ο Γιάννης Βογιατζής.

Read More

And More