Γιάννης Χατζηγεωργίου – Survivor: Ξεκαθαρίζει τον λόγο που έφυγε οικειοθελώς από το ριάλιτι επιβίωσης

Καλεσμένος στο After Dark βρέθηκε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου. Ο γνωστός ηθοποιός μιλώντας για την εμπειρία του στο φετινό Survivor ξεκαθάρισε τους λόγους που τον ώθησαν να αποχωρήσει οικειοθελώς από το ριάλιτι επιβίωσης.

«Ειλικρινά όταν μπήκα στο Survivor, δεν μπήκα και ήμουν ευτυχισμένος και ταν μια χαρά όλη η ζωή μου πριν. Ήταν πολύ δύσκολα από πριν κάποια πράγματα. Μπαίνοντας στο Survivor έλεγα και λίγο να ξεσκάσω, βρε αδελφέ, να φύγω από την Ελλάδα γιατί δεν αντέχω», ανέφερε αρχικά ο Γιάννης Χατζηγεωργίου.

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Πηγαίνοντας εκεί πέρα αντιμετωπίζω πράγματα τα οποία δεν ήταν όπως τα περίμενα. Όπως είναι η πείνα , η οποία δεν ήταν ήταν όπως περίμενα. Δηλαδή νόμιζα πως θα είναι ένας υποφερτός πόνος στο στομάχι και μια αδυναμία.

Εγώ όμως την αντιμετώπισα με ναυτία, εμετούς και άλλα σοβαρά προβλήματα. Δεν ήταν όντως ευχάριστη η πείνα. Μετά είχα την βρώμα που ήταν ασύλληπτη. Είναι όντως Survivor. Πέρα όμως από όλα αυτά είχα και τις ανθρώπινες σχέσεις που ήταν ο μόνος παράγοντας που θα με έδιωχνε από το παιχνίδι 100%», αποκάλυψε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου καλεσμένος στο After Dark με τον Θέμη Γεωργαντά.

Read More

And More