Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου μίλησε στην Espresso και στον Στέργιο Σαμαρτζή για την προσωπική και επαγγελματική του πορεία, τα παιδικά του χρόνια, αλλά και τις έντονες στιγμές στον χώρο της υποκριτικής.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην παρενόχληση που είχε δεχτεί, αλλά και στο πρόσωπο που τον είχε προσκαλέσει στο σπίτι του στο ξεκίνημα της πορείας του.
«Δέχτηκα παρενόχληση και απάντησα με ένα μπουκέτο. Δεν το δέχτηκα τόσο εύκολα, δεν μπήκα στη διαδικασία να πω κάτι. Έχω πολλά στάδια πάνω σε αυτό. Έχω δεχτεί διάφορες κακοποιήσεις και χούφτωμα και με λεκτικό λόγο που απάντησα με μπουκέτο», είπε αρχικά ο Γιάννης Χατζηγεωργίου.
«Έχει τύχει να μου πούνε: Πήγαινε στο σπίτι του τάδε να σε δει, θα σε φτιάξει.
Δεν έχω πάει ποτέ. Μην κάνετε ποτέ αυτή την κίνηση. Ότι ξαφνικά αυτός θα σε δει και θα πας να υπογράψεις 15 συμβόλαια… Και ποιος είναι αυτός στην τελική. Κανένας δεν είναι. Οι πουθενάδες είναι που τα κάνουν αυτά. Είναι άνθρωποι που θέλουν να εκμεταλλευτούν άλλα πράγματα», πρόσθεσε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου.
Στη συνέχεια μοιράστηκε τη δική του εμπειρία: «Μπαίνοντας στο σπίτι τον είδα με τη ρόμπα τον κύριο, ήμουν πιτσιρίκι και ήθελα να βρω έναν τρόπο να ξεκινήσω τα κάστιγκ και να κάνω καλύτερα πράγματα. Με βλέπει και αρχίζει να μου λέει διάφορα πράγματα και καταλαβαίνω πού πάει αυτό και επειδή είδε ότι ήμουν ένα πολύ σοβαρό παιδί και δεν υπήρχε περίπτωση να εννοηθεί κάτι στην ατμόσφαιρα, αμέσως μου είπε: Θα σε δω και θα κάνουμε κάποια φωτογράφιση κάποια μέρα και ευτυχώς… με έγραψε», είπε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
